Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 18-04-2007

Koikarpers uit vijver gestolen

ERICA - Woensdagochtend is bij de politie aangifte gedaan van diefstal van een aantal Koikarpers uit de vijver van een woning aan de Wanne. De vijver is vernield en is lek geraakt. De waarde van deze vissen bedraagt ongeveer twee- tot driehonderd euro per stuk. De politie onderzoekt de zaak. (07-132182)

Politie bekeurt in Midden Drenthe

BEILEN - De politie heeft dinsdagmiddag een verkeerscontrole gehouden in de gemeente Midden Drenthe. Tijdens deze rijdende controle zijn bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen. Agenten bekeurden onder andere een automobilist voor het niet handsfree bellen. Twee automobilisten kregen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel. Een bromfietser kreeg een bon voor het rijden op de rijbaan in plaats van op het fietspad. (07-132113)

Gezochte man aangehouden

ASSEN - Woensdagochtend heeft de politie een 26-jarige Assenaar aangehouden. De man werd gezocht voor het niet betalen van vijftien openstaande verkeersboetes. In totaal heeft de man een rekening openstaan van ruim vijtienhonderd euro. De Assenaar gaat vijftien dagen zitten. (07-132213)

Winkeldief op heterdaad betrapt

EMMEN - Woensdagmiddag is een 38-jarige vrouw uit Zwartemeer op heterdaad betrapt op winkeldiefstal. De vrouw had bij een schoenenwinkel een paar schoenen gestolen. Bij nader onderzoek bleek dat ze bij een andere winkel ook een drietal broeken en een t-shirt had gestolen. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na verhoor is ze heengezonden met een boete van 220 euro. (07-132227)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.