Gemeente 's-Hertogenbosch

18-04-2007
Tentoonstelling Buitengewoon Buitengebied

Naast de stad en de dorpen maken ook de natuur- en agrarische gebieden een belangrijk onderdeel uit van de gemeente. Deze liggen als een "schil" rond de stad. De gemeente is van plan om voor dit totale buitengebied één nieuw bestemmingsplan te maken.

De eerste stap is daartoe gezet. Namelijk het vrijgeven van een nota van uitgangspunten waarover de mening wordt gevraagd van bewoners, wijk- en bestuursraden en belangenorganisaties. In de Stad in de Etalage kunt u een tentoonstelling bekijken over onze buitengewone buitengebieden.

Stad in de Etalage
In de Stad in de Etalage worden de ruimtelijke plannen van vandaag en van de toekomst getoond. De ruimte bevindt zich direct rechts naast de ingang van het Stadskantoor. De ruimte is geopend tijdens de reguliere openingstijden van het Stadskantoor.

Inspraakavonden
De gemeente organiseert twee inspraakavonden over de nota van uitgangspunten buitengebied. De eerste inspraakavond heeft inmiddels al plaatsgevonden op donderdag 19 april in de Kentering in Rosmalen. De tweede avond is in de Engelenburcht in Engelen op donderdag 26 april. De nota van uitgangspunten ligt sinds 16 april zes weken ter inzage in het Stadskantoor.

Kijk ook op onze website onder Ruimtelijke Ontwikkelingen, Bestemmingsplannen.