Ingezonden persbericht

Daan Koot nieuwe senior Business Consultant bij Tri-ennium

Rotterdam, 18 april 2007 - Zakelijk ICT-dienstverlener Tri-ennium heeft de 42-jarige Daan Koot aangesteld als senior Business Consultant. Koot gaat zich richten op de zorg en de publieke sector en is verantwoordelijk voor het aansturen van projecten bij relaties van Tri-ennium.

Koot heeft veel ervaring op het gebied van ICT-projecten en ICT-architectuur. De afgelopen vier jaar werkte hij in de zorgsector bij de Parnassia Groep en daarvoor was hij 13 jaar actief in de zakelijke ICT-dienstverlening. "Bij Tri-ennium krijg ik de gelegenheid mee te werken aan de verdere professionalisering van het bedrijf. Daarbij is de concentratie van Tri-ennium op integratie van moderne ICT-architectuur met bestaande ICT-componenten voor mij perfect. Dit is een vorm van 'maatschappelijk verantwoord' automatiseren die mij aanspreekt. Deze benadering vraagt erom kritisch te kijken naar wat er goed is aan de bestaande ICT-architectuur in organisaties en daar op voort te borduren."

Over Tri-ennium
Tri-ennium is een toonaangevend en vernieuwend ICT-bedrijf voor bedrijfskritische toepassingen bij middelgrote en grote organisaties. Het bedrijf is tien jaar geleden opgericht en is vooral sterk in het optimaliseren van nieuwe en bestaande ICT met specialisaties in midoffice concepten en complexe infrastructuren. Meer informatie op www.triennium.nl.

Meer informatie
Tri-ennium
Dick Rötgers
Algemeen Directeur
T: 010 288 48 00
E: drotgers@triennium.com

Sterk Werk Communicatie
Désirée van der Jagt
T: 010 433 72 91
M: 06 412 380 46
E: desiree.van.der.jagt@sterkwerk.nl