Ingezonden persbericht


VOORAANKONDIGING VOOR DE PERS

Technogym presenteert twee nieuwe versies Kinesis Personal

Premiere tijdens Salone del Mobile in Milaan

Aan de redactie,

Tijdens de aanstaande Salone del Mobile van 18 tot 23 april in Milaan presenteert Technogym twee vernieuwde versies van de succesvolle Kinesis Personal. Kinesis Personal vertegenwoordigt een compleet nieuwe manier van trainen en bewegen die uit gaat van driedimensionale bewegingstechniek. Bij Kinesis Personal staan natuurlijke bewegingen centraal. De mens bepaalt de beweging, niet het apparaat. Met de op (eigen) weerstand gebaseerde bewegingen, mogelijk in 360 graden, zijn naast flexibiliteit- en krachttrainingen, zwem-, tennis-, golf-, Pilates- en Yogabewegingen te maken op slechts één vierkante meter.

Design
De vermaarde Italiaanse designer en interieurontwerper Antioni Citterio kreeg van Technogym de opdracht om Kinesis Personal te ontwerpen. Dat heeft geresulteerd in een spraakmakend functioneel en esthetisch design. Met toepassing van hoogwaardige materialen en zorg voor optimaal bewegingsrendement. Kinesis Personal is door zijn stijlvolle design en compactheid uitermate geschikt voor toepassing in wooninterieurs. Voor de handgrepen, pulleys en display aan de buitenkant gebruikte Citterio kenmerkende materiaal- en beeldreferenties, variërend van de chromen horloges van Panerai en de touch screen van de iPod tot de stalen armsteunen en houten onderdelen van de gerenommeerde Italiaanse meubels en keukenelementen van B&B en Minotti. Tijdens de meubelbeurs IMM in Keulen in januari jl. is Kinesis Personal door een internationale vakjury onderscheiden met de Interior Innovation Award in de categorie 'Best System'. Onlangs is Kinesis Personal bekroond met de prestigieuze Red dot design award. Uit meer dan 2500 inzendingen uit 43 verschillende landen koos de internationale vakjury Kinesis Personal als beste productontwerp van 2007.

Graag nodigt Technogym een vertegenwoordiger van uw redactie uit om de nieuwe versies van de Kinesis Personal tijdens de Salone del Mobile te bewonderen. Dat kan van 18 tot 23 april in de stand van Technogym, locatie: pav. 8 stand C32.

Op 18 en 19 april zijn Nederlandse vertegenwoordigers van Technogym aanwezig.

Hebt u interesse de nieuwe versies van Kinesis Personal te zien, of wilt u spreken met Nederlandse of Italiaanse vertegenwoordigers van Technogym, neem dan contact op met Sonja Wagenaar, Hollander van der Mey / MS&L, tel.: 070 354 9000 of s.wagenaar@hvdm.nl