Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Nieuw contactpersoon voor pers bij Telfort

Het is tijd om aan te kondigen dat ik bij Telfort weg ga. Samen met mij vertrekt ook Margôt van Brakel, verantwoordelijk voor interne communicatie en cultuur. Voor onze functies was het in oktober 2005 door de overname van KPN al duidelijk dat we dit bericht ooit zouden versturen; corporate functies drogen door een overname gewoon een keer op. Dat moment is nu daar. Per juni zullen wij Telfort verlaten, maar door vakantiedagen is mijn laatste dag 26 april aanstaande.

Als contactpersoon voor de pers zal vanaf nu Stephen Hufton de taken voor corporate aangelegenheden waarnemen. Stephen is te bereiken via stephen.hufton@kpn.com of via 070 - 446 63 00. Voor vragen over producten en diensten van Telfort kunt u vanaf 26 april Sandra Schoenmakers contacten. Zij is bereikbaar via 020 - 200 25 77 of sandra.schoenmakers@telfort.nl.

Graag wil ik je via deze weg danken voor ons goede contact van de afgelopen jaren. Ook al zal ik geheid nog velen spreken, mijn excuses dat dit via deze onpersoonlijke weg gaat. De reden hiervoor is dat ik het jammer zou vinden als dit bericht via een andere weg bij je terecht zou komen. Wat ik hierna ga doen is nog niet bekend. Mocht je mij privé willen bereiken, dan kan dat via patrice.hijsterborg@planet.nl; ik houd het telefoonnummer 06-339 90 413. Ik ga de eerste helft van mei lekker op vakantie!

Ik wens je in ieder geval veel geluk, plezier en succes! Patrice Hijsterborg


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (