Ingezonden persbericht


Checkit Live.nl top 10: belastingdienst was het populairst

Nijmegen, 18 april 2007 - Deze maand heeft Search Engine Mediabureau Checkit in samenwerking met live.nl de meest gezochte nieuwsitems bij live.nl uit maart op een rijtje gezet. IJsbeer Knut stal in maart de show, maar de belastingdienst was het populairst.
* Belastingdienst

* Verkiezingen

* Datingsites

* Britney Spears

* Sonja Bakker

* IJsbeertje Knut

* Wintersport

* Fitnesscentrum

* Gouden Kooi

* Maansverduistering

In de geschiedenis van de Live.nl top 10 is het al vaker voorgekomen dat een dier erg goed scoorde. Zo hadden we al de komkommerpoema op de Veluwe en de vermoorde dominomus. Deze maand is ijsbeer Knut erg populair. Wie het filmpje van dit door zijn moeder verstoten ijsberenjong nog niet heeft gezien, moet zeker "IJsbeertje Knut" eens intypen bij live.nl.

De zomer komt er weer aan en dat betekent voor veel mensen een extra reden om naar het fitnesscentrum (op 8) te gaan of om af te vallen met Sonja Bakker (op 5). Ondanks dat het in maart lente werd, was 'wintersport' toch nog een populaire term. Veel mensen zochten op de valreep nog naar wintersportbestemmingen met sneeuw.

De top 10 van maart wordt afgesloten met de maansverduistering die in de nacht van 3 op 4 maart plaatsvond. De eerst volgende maansverduistering die weer zo mooi zichtbaar zal zijn, is pas op 20 december 2029.

De Live.nl top 10 wordt maandelijks samengesteld uit de top 1000 zoekresultaten van Live.nl. Lees ook de vorige Live.nl top 10. Of bekijk alle edities van de Live.nl top 10 op Checkit Live.nl top 10 om een interessant beeld te krijgen van de 'Zeitgeist'.

Over Checkit

Checkit B.V. is een Search Engine Mediabureau dat zorgt dat organisaties op internet vindbaar zijn en blijven. Checkit biedt de top 500-organisaties van Nederland een compleet dienstenpakket aan waarmee ze hun vindbaarheid op internet kunnen optimaliseren. Checkit is specialist en marktleider in Nederland op het gebied van Search Engine Marketing. Kijk voor meer informatie over Checkit op http://www.checkit.nl

----------------------------------------



Ingezonden persbericht