Ingezonden persbericht


Persbericht

Morningstar Systems implementeert Interwoven's WorkSite bij Noors advocatenkantoor

Heerlen, 18 april 2007 - Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is geselecteerd om Interwoven's document management oplossing WorkSite te leveren aan het toonaangevende Noorse advocatenkantoor Wiersholm. Wiersholm verwacht dat WorkSite de samenwerking en efficiency zal verbeteren en de productiviteit zal verhogen.

Wiersholm zocht een systeem om de steeds verder groeiende aantallen e-mail en andere documenten af te handelen. De oplossing moest ook verbeterde samenwerking en efficiency bieden, met nadruk op het verbeteren van de gebruikerservaring. Wiersholm gaf de voorkeur aan een 'off the shelf'-systeem, dat slechts weinig onderhoud zou vereisen. Het systeem moest aan de huidige en toekomstige behoeften van Wiersholm voldoen, zonder dat het kantoor het zelf verder zou moeten ontwikkelen.

Na een zorgvuldig selectieproces koos Wiersholm voor Interwoven, omdat dat de meest vooraanstaande leverancier is van document management software voor de professionele dienstensector. Bovendien was WorkSite het product dat het best aansloot bij Wiersholm's behoeften. Wiersholm was ook zeer positief over de expertise en referenties van Morningstar Systems. Het kantoor was ervan overtuigd dat Morningstar zijn behoeften begreep en in staat zou zijn om de gewenste resultaten te behalen.

"We verwachten dat WorkSite de werkdagen van onze advocaten en ander personeel zal vergemakkelijken en dat het hun productiviteit vergroot. Daarnaast hopen we dat het nieuwe platform ons in staat zal stellen om beter aan toekomstige verzoeken van zowel gebruikers als klanten te voldoen. We willen met onze IT-oplossingen graag toonaangevend zijn voor andere Noorse advocatenkantoren", aldus Christine Liaeker, Marketing Manager bij Wiersholm.

René Beulen, directeur van Morningstar Systems: "Wiersholm is een van de meest prestigieuze Noorse advocatenkantoren en we zijn er zeer trots op dat ze ons geselecteerd hebben voor dit project. In de Benelux hebben we al een leidende positie in de professionele dienstensector en met deze overeenkomst met Wiersholm zetten we de eerste stap om ook Scandinavië te veroveren."

Over Morningstar Systems
Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is een vooraanstaand leverancier voor de advocatuur, met oplossingen op het gebied van document management, CRM en digitaal dicteren. Morningstar Systems is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. Behalve in de advocatuur heeft Morningstar klanten in de sectoren petrochemie, farmachemie en financiële dienstverlening. Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Heerlen (hoofdkantoor), Amstelveen, Londen (UK) en Baltimore (VS). Morningstar Systems was in 2005 Interwoven's Enterprise Partner of the Year en winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004 en 2005. Meer informatie: www.morningstarsystems.nl

About Wiersholm
Wiersholm is one of the largest law firms in Norway with 125 lawyers, located in one office in the Norwegian capital Oslo. The firm provides legal assistance within all relevant areas of commercial law, and is considered leading within all areas. Half of the business is of international character. The clients include major businesses in practically all industries/sectors, including the public sector. Wiersholm has a long-lasting relationship with most of the major companies listed on the Oslo Stock Exchange (OSE) as well as other national and international companies. The firms focus towards providing legal assistance based on a detailed understanding of the client in combination with market and business understanding, has in the recent years resulted in the strongest growth among the firms first tier peers. Wiersholms achievements have resulted in continuously high ratings within multiple areas in both international and national ratings, i.e. Chambers, Legal500, IFLR and PLC Which Lawyer? More information; www.wiersholm.no


---

Voor redactionele informatie (Ref.: 0607):
Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com