Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lisse, 18 april 2007

The world's becoming SwetsWise: Swets lanceert SwetsWise Subscriptions Library Edition

Met trots informeren wij u dat, na een succesvolle testperiode van zes weken, de nieuwe Library Edition van SwetsWise Subscriptions beschikbaar is voor onze klanten.

SwetsWise Subscriptions Library Edition is het meest geavanceerde product op het gebied van abonnementenbeheer en inkoop. Bibliothecarissen kunnen nu binnen één platform hun abonnementskosten controleren en het beheer van licenties voor Internet toegang verbeteren. Het beheren van abonnementen kost tevens minder tijd en geld.

Mede dankzij de verbeterde technologie en de uitgebreide mogelijkheden is de Library Edition van SwetsWise Subscriptions een waardige vervanger van DataSwetsConnect, één van Swets oudste en meest succesvolle producten. Een aantal grote klanten in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië heeft meegewerkt aan een zogenaamde Beta testperiode van de Library Edition. Tijdens deze Beta test is het nieuwe product uitgebreid getest en geëvalueerd. De respons was uitermate positief.

"De Library Edition van SwetsWise Subscriptions Library is duidelijk beter dan andere soortgelijke producten die ik voorheen gebruikte," zei Paola Zandegiacomo van de London School of Economics and Political Science (LSE). "De optie om vooraf te kijken of we een licentie moeten tekenen voor een Internet tijdschrift vind ik erg plezierig. Ook de statusrapportage met betrekking tot Internet toegang is bijzonder handig. Verder gaat ons de mogelijkheid om zelf onze ordernummers aan te passen, erg veel tijd besparen.

"SwetsWise Subscriptions biedt klanten de mogelijkheid om binnen één platform naar abonnementen te zoeken, toegang tot online abonnementen te krijgen, deze te beheren en te evalueren, " zegt Arie Jongejan, Chief Executive Officer van Swets. "De Library Edition van SwetsWise Subscriptions speelt een sleutelrol in dit portfolio. Dankzij de enthousiaste reacties van de Beta testers zijn wij extra trots dat wij dit geweldige, nieuwe product aan onze klanten aan kunnen bieden."

Binnen de Library Edition van SwetsWise Subscriptions neemt de reclame optie een belangrijke plaats in. Met de vernieuwde reclame optie kunnen klanten zowel print titels als elektronische Editions reklameren. Ook kunnen hiervan verschillende rapportages online worden aangevraagd. Verder kunnen overzichten gedownload worden van bijvoorbeeld de status van internet licenties. Later dit jaar komen er verdere verbeteringen. Zo komt er nog meer informatie over internet licenties en komen er opties voor onze Consolidatie klanten.

Tijdens de komende maanden zal Swets de huidige DataSwetsConnect klanten overzetten naar de Library Edition van SwetsWise Subscriptions. Nieuwe klanten kunnen het nieuwe product met onmiddellijke ingang bestellen.

Over Swets
Swets is nummer 1 in de wereld op het gebied van dienstverleningen voor abonnementen. Met ruim 100 jaar ervaring kunnen wij zowel voor klanten als voor uitgevers het beste halen uit de huidige, complexe informatiewereld. Swets heeft klanten in meer dan 160 landen, heeft meer dan 20 kantoren over de gehele wereld en beschikt over het meest uitgebreide en geavanceerde e-commerce platform dat op dit moment in zijn soort bestaat.

Swets is de laatste 2 jaar vertegenwoordigd in de '100 belangrijkste bedrijven in de Digital Content Industry', een lijst samengesteld door het blad E-Content Magazine. Daarnaast stond Swets in 2006 genoteerd op nummer 95 van de 'FEM Business top 500'. Swets is het enige bedrijf in de informatiebranche met een wereldwijd ISO 9001:2000 certificaat, een bewijs van onze uitstekende operationele procedures en dienstverlening naar onze klanten.

Sandra van Winsen
Communicatie

Swets
Swets Simplifies

Heereweg 347b
P.O. Box 830
2160 SZ LISSE
The Netherlands
T +31 (0)252 435 399
F +31 (0)252 415 888
E svanwinsen@nl.swets.com
I www.swets.com

ISO 9001:2000 Globally Certified - 2006 e-Content 100 Company


---- --