Schone lucht in grote ruimten? the tower van osmose

NOORDWOLDE, 20070418 -- Schone, gezonde lucht in uw woning, slaapkamer of kantoor. Een levensbehoefte waar niet iedere dag bewust bij stil gestaan wordt. Feit is echter dat de lucht in Nederland vuiler is dan menigeen denkt. Bovendien draagt vuile lucht makkelijker dan schone lucht ziekteverwekkende bacteriën en allergenen.


Is daar iets aan te doen?

Ja zeker, met The Tower van Osmose. Eerder al bracht deze onderneming The Cloud van BENTAX, naar een oorspronkelijke vinding van Prof. Albert Einstein op de Nederlandse markt. Met The Tower ® is een tweede opvallend vormgegeven ionisator met evenzo opmerkelijke prestaties op de markt verschenen.

The Tower is het ideale systeem voor toepassing in grotere ruimten. Het perfecte apparaat voor het vernietigen van de in de lucht aanwezige bacteriën (maar liefst 96 %, bron: University of Leeds, maart 2007), pollen, stofmijt en geuren zoals kookluchten en tabaksrook en natuurlijk het verversen van de lucht in de woonkamer, slaapkamer, keuken, klaslokaal, kantoor en vergaderruimte. De in de glazen buis ingebouwde blauwe LED-verlichting geeft een schitterend en rustgevend effect.

The Tower is uitgerust met een uit Zwitserland afkomstige ionisatiebuis BENTAX type B en wordt geleverd inclusief adapter. Capaciteit: 330 m2. Energieverbruik: 5 Watt/uur.

The Tower gaat ter introductie ¤ 189,00 incl. BTW kosten, en vanaf 1 juli 2007 ¤ 229,00 Meer informatie is verkrijgbaar bij Osmose BV via telefoonnummer 0515-433 414.




Osmose BV