Spionagespellen in MKB Innovatie Top 100


NIEUW VENNEP, 20070418 -- BIZZ, het vakblad voor ondernemers en Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers, maakten dinsdag 17 april jl. de lijst met de 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland bekend. In deze MKB Top 100 staat ook Hexos met haar interactieve en realistische spellen voor kinderen.

Syntens heeft gezorgd voor de voorselectie van de meest innovatieve ondernemingen van Nederland. VVD Kamerlid Charlie Aptroot en zijn jury stonden voor de moeilijke taak om de genomineerde innovaties te beoordelen op basis van originaliteit, impact en omzetpotentie.

Hexos Mysteries neemt binnen de Innovatie Top 100 de 82e plaats in. Een bijzondere positie binnen de selectie van tienduizenden MKB-bedrijven. De 100 genomineerden krijgen tevens een plaats op de innovatielandkaart van Google Earth.

Meer informatie over de MKB Innovatie Top 100 kunt u vinden op de website van BIZZ en Syntens.

Hexos Mysteries
Met de spellen van Hexos kruipen kinderen in de rol van Spyctive (Spy+Detective) en gaan in opdracht van het Nationaal Opsporingsinstituut, NOI92 een missie volbrengen. De missie bestaat uit het oplossen of voorkomen van een misdaad. Hiervoor ontvangen de kinderen het echte misdaaddossier. Tijdens de missie wordt gebruikgemaakt van bewijsmaterialen die o.a. linken naar websites. Ook worden er satellietverbindingen gerealiseerd of een radar geraadpleegd, en hebben de kinderen via e-mail en telefoon contact met het hoofdbureau.





Hexos Mysteries