Beroemd worden via internet? Droomstart voor 17 jarige Mandy


Mandy uit Rotterdam wint online modellenwedstrijd

AMSTERDAM, 20070418 -- Was daar eerst Esmee Denters uit Zevenaar die door het plaatsen van wat filmpjes op Youtube.com een lucratief platencontract in de wacht sleepte ; zo heeft nu Mandy uit Rotterdam een droomstart gemaakt op Sterrencast, de talenten website op MSN.

Bij deze doorlopende modellenverkiezing kunnen bezoekers de foto's van de deelnemers raten ( stemmen ) en zo de winnaar bepalen. In totaal ontving Mandy 77.000 stemmen, wat haar de hoofdprijs opleverde.

Ze heeft ( naast een geldbedrag van 1000 euro ) een professionele fotoshoot gewonnen in de studio's van sterrenfotograaf Robert Elsing, welke terug te vinden is op msn.sterrencast.nl/index.php?t=62

De tijd van hardcopy portfolio's is voorbij, aldus Richard van der Kracht, mede-eigenaar van de sterrencast website. De enorme bezoekersaantallen die het internet genereert zorgen ervoor dat "the girl next door" net zoveel kans maakt ontdekt te worden dan de modellen die al jaren in de kaartenbak zitten bij de verschillende modellenbureaus.

De nieuwe Online Model Contest is weer begonnen en te vinden op msn.sterrencast.nl





Ingezonden persbericht