Senternovem


19-04-2007 | Kom KennismAken met RWTH

Duitse kennisinstellingen presenteren zich aan Nederlands MKB

Syntens organiseert samen met de Industrie- und Handelskammer Aachen (IHK) en de Kamer van Koophandel Maastricht op donderdag 19 april 2007 een voorlichtingsbijeenkomst met de titel: 'Kom KennismAken met RWTH'.

Tijdens deze bijeenkomst hebben ondernemers de mogelijkheid om kennis te maken met een aantal instituten van de RWTH Aken en het Fraunhofer-Gesellschaft. Naast het bezoeken van een informatiemarkt kunnen deelnemers in twee parallelsessies zes presentaties bijwonen.

De bijeenkomst vindt plaats op Avantis European Science and Business Park in Heerlen (WTC-gebouw), dichtbij de Duitse grens. De ontvangst is om 13.30 uur en we sluiten af rond 19.30 uur.

Beide instituten zijn erkend als kennisinstelling voor het inleveren van innovatievouchers. Is er een geschikte partner gevonden in een van de instituten, dan is het mogelijk financiële ondersteuning te krijgen met een voucher.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Petra Kreijen, pkn@syntens.nl of telefonisch: 088-444 0505. Deelname is kosteloos.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Bas van den Broek, innovatieadviseur bij SYntens, bvb@syntens.nl, telefoon:088-444 0729 of Michael Preising, innovatieadviseur bij IHK Aachen, michael.preising@aachen.ihk.de, telefoon +49 241 4460 730.

Deze bijeenkomst is een activiteit binnen het programma MKB Springplank en wordt door Syntens, IHK en LIOF uitgevoerd. MKB Springplank wordt financieel ondersteund door de Provincie Limburg, het Ministerie van Economische Zaken en de Europese Unie.