Gemeente Roermond

Wijkrondgang in Asselt

Donderdagavond 19 april brengen medewerkers van de gemeente Roermond en de Politie een bezoek aan Swalmen. Zij leggen van 19.00 tot 20.30 uur een wijkrondgang af in Asselt. Bewoners zijn van harte welkom hun wensen en klachten bij dit team kenbaar te maken.

Een wijk waarin het goed en veilig wonen is, een prettige woonomgeving. Dat is wat iedereen wil. Maar soms gebeuren er dingen in een wijk die minder leuk of zelfs ergerlijk zijn. Dit kan gaan over losliggende tegels, onveilige verkeerssituaties en onveilige plekken in uw wijk. Om deze problemen in kaart te brengen en er iets aan te doen vinden er regelmatig wijkrondgangen plaats in verschillende wijken van Roermond.

Swalmen is daartoe in 4 gedeeltes verdeeld namelijk:
* Asselt

* Boukoul

* Centrum

* Groene Kruis

* Noord

Op donderdagavond 19 april wordt de meldingen en klachten geïnventariseerd van de bewoners van Asselt. Na de rondgang tussen 20.30 uur en 20.45 uur kunt u het wijkrondgangteam benaderen op de splitsing ter hoogte van Brasserie Diony, Asseltsestraat 63 te Swalmen.

Gemeente Roermond organiseert 5 keer per jaar een wijkrondgang in een gedeelte van Swalmen. Daarbij hoopt de gemeente vele burgers te ontmoeten om samen te werken aan een fijnere woonwijk voor iedereen. Publicatiedatum: 02.04.2007 Bijgewerkt: 02.04.2007