Ingezonden persbericht


Persbericht
5 april 2007

Secretaressedag: zeg het eens niet met een bloemetje

NS Internationaal en Management Team geven gratis treintickets naar Düsseldorf weg

Bonbons van de supermarkt of een bosje bloemen van het tankstation. Daar kunnen managers vandaag de dag echt niet meer mee aankomen op Secretaressedag. Bazen die hun secretaresse echt waarderen, gunnen haar een reisje met de razendsnelle ICE International naar Düsseldorf. De stad bij uitstek om te shoppen, te genieten van kunst en cultuur, of om ontspannen koffie te drinken op een terrasje. Dankzij de speciale Secretaressedagactie van NS Internationaal en Management Team is zo'n dagje ook nog eens goedkoper om te geven dan het bosje bloemen of doosje bonbons. NS Internationaal en Management Team bieden managend Nederland 30 gratis tickets naar Düsseldorf aan, speciaal om hun secretaresse mee te verrassen. En doordat de managers natuurlijk geen hulp van hun secretaresse kunnen vragen bij het boeken, is er een speciale actiesite beschikbaar via www.nsinternationaal.nl.

De landelijke Secretaressedag valt op donderdag 19 april 2007. Die ochtend vertrekt er om 10.34 uur de speciale secretaressetrein vanaf Amsterdam Centraal richting Duitsland. Na ruim twee uur arriveert ICE International op de plaats van bestemming. Het treinstation bevindt zich vlakbij het centrum van Düsseldorf, waardoor de secretaresses vanuit de comfortabele trein direct deze vierde stad van Duitsland kunnen verkennen. Ze kunnen zelf kiezen of ze een dagje of een heel weekend blijven. Het ticket is namelijk meerdere dagen geldig. Tot 15 april 2007 stellen NS Internationaal en Management Team in totaal 30 gratis tickets voor de Secretaressetrein beschikbaar. Elke dag worden er enkele winnaars uit de aanmeldingen getrokken.

Managers die niet winnen, kunnen hun secretaresse toch verrassen met een leuk reisje. Op www.nsinternationaal.nl kunnen zij namelijk snel, eenvoudig en voordelig tickets naar de leukste bestemmingen boeken. Zo is een retourticket Antwerpen verkrijgbaar vanaf ¤36,-, een retourticket Düsseldorf vanaf ¤38,- en kunnen managers een retourticket naar Oberhausen Centro boeken vanaf ¤40,-.

"Managers kunnen nu hun secretaresse zelf laten ervaren hoe relaxed en comfortabel ze reizen met ICE International", zegt Simone Veldt, Marktmanager Zakelijk van NS Internationaal. "Geen files, geen parkeerproblemen, geen lange wachttijden voor de incheckbalie en paspoortcontroles. Bovendien is doorwerken tijdens de reis makkelijk: in de trein zijn laptopaansluitingen aanwezig en ook de mobiele telefoon kan aan blijven staan. Dit alles maakt de trein ook voor secretaresses het ideale vervoermiddel."

Voor meer informatie over de Secretaressedagactie of zakelijk reizen: www.nsinternationaal.nl en www.mt.nl.


* * * * *
Noot aan de redactie