Gemeente Alkemade


Uitnodiging bijeenkomst buurtpreventie "Mooi Botenwijk Zuid"

10-04-2007

Op donderdag 19 april organiseert het wijkteam buurtpreventie "Mooi Botenwijk Zuid" om 20.00 uur een bijeenkomst in het gemeentehuis van Alkemade. Alle bewoners van de Botenwijk Zuid in Oude Wetering zijn hierbij van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst wordt toegelicht wat buurtpreventie is en hoe het buurtpreventieteam samen met u wil werken aan verbetering van de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt. U als buurtbewoner kunt problemen of knelpunten bij het wijkteam melden. Denk bijvoorbeeld aan te dicht struikgewas of slechte verlichting waardoor een gevoel van onveiligheid kan ontstaan. Het wijkteam kan zo problemen in kaart brengen en met politie en gemeentelijke instanties overleggen. Ook zal deze avond de stickeractie "Attentie buurtpreventie" van start gaan.

Alle buurtbewoners van de Botenwijk Zuid zijn van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De Botenwijk Zuid omvat de volgende straten: Aak, Boeier, Botter, Klipper, Praam, Punter, Schouw, Tjalk, Vlet en Watergang nr. 1 t/m 89. Buurtbewoners die zich als deelnemer hebben aangemeld, hebben een schriftelijke uitnodiging ontvangen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Bakker, Aak 20 Oude Wetering, tel. (071) 331 52 18, e-mail: MooiBotenwijkZuid@hetnet.nl.