Gemeente IJsselstein


Plannen en projecten » Diversen

Inloopavond masterplan Oranje Nassaukades

Datum: woensdag 11 april 2007
Het masterplan Oranje Nassaukades moet voor een aanzienlijke verbetering van de leefomgeving in de gebieden Eiteren, Zomerweg en Zomerdijk gaan zorgen. Op donderdag 19 april kunt u tijdens een inloopavond het masterplan bekijken.
Ook kunt u van gedachten wisselen met een vertegenwoordiging van het gemeentebestuur en de bij het gebied betrokken ontwikkelaars. De inloopavond vindt plaats in het kerkelijk Centrum Het Kruispunt. U bent welkom van 18.30 tot 21.30 uur.
NB. Tijdens de inloopavond geven wij geen verkoopinformatie. Inhoud masterplan Oranje Nassaukades
Bij het Masterplan Oranje Nassaukades gaat het om ontwikkeling van de volgende gebieden:

- Eiteren (voormalig silo Verkerk, en de voormalige bedrijfsbebouwing van Brezan en Anker Style)

- Zomerweg (onder andere Roskam en JS-Vloeren)
- Zomerdijk (gemeentewerf, kringloopwinkel) Het plan gaat uit van de realisatie van circa 196 woningen met bijbehorende voorzieningen en inrichting.
Masterplan ter inzage
Het masterplan ligt van 16 april tot en met 27 mei ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in het stadhuis. Het masterplan is vanaf 17 april ook te raadplegen op deze website.
Inspraak op masterplan
Voordat het masterplan wordt vastgesteld, kunnen ingezetenen van de gemeente IJsselstein en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke- en rechtspersonen op grond van de verordening Burgerparticipatie inspraak verlenen. Van 16 april tot en met 27 mei kunnen mondelinge en schriftelijke reacties worden ingediend. Voor een mondelinge reactie kunt u terecht bij de afdeling Publiekszaken. U kunt uw schriftelijke reactie sturen naar Gemeente IJsselstein, Sector Ruimte, Postbus 26, 3400 AA te IJsselstein.
Vaststelling masterplan
Het plan is, dat de gemeenteraad het Masterplan Oranje Nassaukades in het najaar 2007 vaststelt als gemeentelijk beleid, waarna op basis van dit plan de noodzakelijke procedures gevolgd kunnen worden om tot realisatie te komen.