Ingezonden persbericht


rondetafelgesprekken hypotheken

Hypotheken zijn hét onderwerp van discussie - binnen de politiek, in de samenleving en in de media. Aan vraag- én aanbodzijde spelen talloze issues: op de markt aan de aanbodzijde een spelverruwing en de Wet financieel toezicht die transparantie moet bieden. Consumenten eisen inzicht in complexe verzekeringsproducten. Hoeveel provisie verdient mijn onafhankelijke adviseur aan de verkoop van een hypotheek? Wat is de beste rente? Zijn actietarieven wel zo voordelig als ze op het eerste gezicht lijken?

Op deze en andere vragen moeten hypotheekaanbieders een antwoord geven. Obvion, voortgekomen uit een strategisch partnership van Rabobank en ABP, heeft haar antwoord klaar: actietarieven zijn een sigaar uit eigen doos en provisiesystemen moeten helderder en eerlijker.

Op donderdag 19 april, van 12.30 - 14.00 uur, zoekt de directie van Obvion de dialoog over hypotheken: de do's en dont's in de visie van Obvion.

Tijdens dit rondetafelgesprek presenteert directievoorzitter Roy van Diem het jaarmagazine van Obvion (inclusief cijfers), en haar visie op financiële dienstverlening vanuit maatschappelijke betrokkenheid én verantwoordelijkheid.

Deze informele persbijeenkomst wordt verrassend aangekleed door culinair ontwerpster Marije Vogelzang. Zij verzorgt een creatieve en (h)eerlijke lunch in haar eetontwerpstudio 'Proef Amsterdam' in het Westergaspark. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

U kunt zich per mail aanmelden bij: m.vliegenthart@zandbeek.com. U ontvangt vervolgens van ons een bevestiging. Wij hopen u op donderdag de 19e te zien!

Met vriendelijke groeten,
Directie Obvion

Meer informatie?
+ Factsheet Obvion + Informatie 'Proef Amsterdam'

Of neem contact op met:
Van Zandbeek
communicatie & creatie
Sander Videler /
Maaike Vliegenthart
Telefoon: 040 - 23 24 646
Mobiel: 06 - 51 48 67 65 /
06 - 46 27 05 73
E-mail: s.videler@zandbeek.com / m.vliegenthart@zandbeek.com