Gemeente Heerenveen

Informatieavond Structuurvisie Heerenveen Centrum Breed

De gemeente Heerenveen staat, samen met andere betrokken partijen, voor de uitdaging om het centrum van Heerenveen sterker te maken en het op een goed wijze te verbinden met het Sportstad gebied. Op donderdag 19 april van 20.00 uur tot 21:30 uur is hierover een openbare bijeenkomst voor de gemeenteraad waarbij ook publiek welkom is.

De gemeente Heerenveen staat, samen met andere betrokken partijen, voor de uitdaging om het centrum van Heerenveen sterker te maken en het op een goed wijze te verbinden met het Sportstad gebied. Hierbij speelt een groot aantal kwesties, waaronder de toekomstige huisvesting van de cultuuraccommodaties en de verdere uitbreiding van Sportstad, een rol. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 3 april jongstleden een besluit genomen over het verdere verloop van de procedure voor de besluitvorming rond het gebied `Heerenveen Centrum-Breed'. Vanwege het veelomvattende karakter van deze kwestie heeft het college van B&W besloten om de gemeenteraadsleden uit te nodigen voor een informatiebijeenkomst over de voorgestelde Structuurvisie voor het gebied Centrum-Breed. Deze informatieavond vindt plaats op donderdag 19 april van 20.00 uur tot 21:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Het betreft een openbare bijeenkomst waarbij publiek welkom is.

Let op: aangezien het hier een informatieavond voor de gemeenteraad betreft, mogen alleen de raadsleden vragen stellen. Als publiek bent u van harte welkom, u bent echter uitsluitend toehoorder.