Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 12 april 2007

Persuitnodiging

Op donderdagmiddag 19 april wordt de website www.vrijetijdsidee.nl officieel in gebruik genomen door wethouder Ank van der Ziel-Nauta. De website is een gezamenlijk initiatief van diverse Woldense ondernemers en de gemeente De Wolden.

Programma:
14.30 uur: Ontvangst in café De Kastelein, Dijkhuizen 8a, Ruinerwold. 14.45 uur: Welkomstwoord en officiële ingebruikname van de website door wethouder Ank van der Ziel-Nauta. 15.00: Presentatie van de mogelijkheden van www.vrijetijdsidee.nl door Ludo Raedts van Coniche. 15.30 uur: Gelegenheid om na te praten.

Zelf samenstellen van dagje uit.
Op vrijetijdsidee.nl kunnen bezoekers op overzichtelijke wijze een 'dagje uit' samenstellen in De Wolden. Het aanbod is zeer gevarieerd en eenvoudig te vinden door een heldere categorie-indeling. Zo kan er gezocht worden op de trefwoorden kinderen en familie, cultuur, sportief, ontspanning, horeca, creatief, winkelen, natuur en accommodaties. Het aanbod is zeer breed: van ateliers tot musea en van speelboerderij tot winkeltjes. De bezoeker 'klikt' via de categorie van zijn/haar keuze op de gewenste accommodatie en stelt zelf de agenda voor de dag samen; vervolgens krijgt de klant een bevestiging van het bedrijf dat de boeking goed verwerkt is.

Financiering
Het project wordt medegefinancierd door de Europese Leader+, de provincie Drenthe, firma Coniche en de gemeente De Wolden.


---