Ingezonden persbericht


Cultuur op de campus

Radboud Universiteit Nijmegen

www.ru.nl/cultuuropdecampus

Nootuitgang is een singer-songwriter contest voor studenten van twaalf Nederlandse universiteiten. In 2006 won de Nijmeegse Geneeskunde-studente Roline de contest. Daarom vindt de landelijke finale dit jaar (op zaterdag 2 juni) in Nijmegen plaats!

Maar zover is het nog niet. Eerst kiest de Radboud Universiteit op donderdag 19 april haar vertegenwoordiger. De deelnemende singer-songwriters zijn Anne van den Hoogen (Nederlands), Rosalinde Koolstra (cult. antropologie), Martijn Mesman (communicatie-ws), Marten de Paepe (geschiedenis) en Dolf Smolenaers (geschiedenis).

Lees hieronder, en op www.nootuitgang.nl, meer over Nootuitgang.

Donderdag 19 april

NOOTUITGANG Nijmeegse voorronde

De Nootuitgang is een landelijke singer-songwritercompetitie voor studenten. De voorrondes vinden plaats in twaalf verschillende steden, en nu is het de beurt aan Nijmegen! De beste singer-songwriters van de Radboud Universiteit strijden om een plaatsje in de finale. En ook die landelijke finale vindt dit jaar (op zaterdag 2 juni) plaats in het CultuurCafé. Deze eer valt ons te beurt omdat de Nijmeegse Roline (RU-studente geneeskunde) vorig jaar de eerste prijs van de Nootuitgang in de wacht wist te slepen. Vaardigt Nijmegen ook dit jaar weer de winnende finalist af? Kom en geef je steun aan Anne van den Hoogen (Nederlands), Rosalinde Koolstra (cult. antropologie), Martijn Mesman (communicatie-ws), Marten de Paepe (geschiedenis) en/of Dolf Smolenaers (geschiedenis)!

*20.00-22.00u, CultuurCafé, Mercatorpad 1, entree gratis, www.nootuitgang.nl, www.ru.nl/cultuuropdecampus

Zaterdag 2 juni

FINALE NOOTUITGANG

Nootuitgang is een singer-songwriter-contest waaraan studenten meedoen van twaalf Nederlandse universiteiten. Vorig jaar won de Nijmeegse studente Geneeskunde Roline de eerste prijs en daarom vindt de finale dit jaar in Nijmegen plaats. Houdt de Radboud Universiteit de eer hoog? Kom naar het CultuurCafé voor een avond vol prachtige luisterliedjes uit alle hoeken van het land. De namen van de deelnemers vind je op www.nootuitgang.nl. Klap je handen stuk voor de Nijmeegse kanshebber! Tijdens het juryberaad kun je genieten van een optreden van Roline, als winnaar 2006. En na de prijsuitreiking is er natuurlijk een gezellig afsluitend feest! Oh ja: gooi een extra duit in de fooienpot, want het CultuurCafé doet mee aan de Nacht van de Fooi. Alle fooien gaan naar een goed doel!

*20.00u, CultuurCafé, Mercatorpad 1, Radboud Universiteit Nijmegen, entree ¤5, www.nootuitgang.nl, www.ru.nl/cultuuropdecampus, www.nachtvandefooi.nl

Cultuur op de Campus
Lydia van Aert
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 6, k -1.70
T: 024 - 361 59 12
F: 024 - 361 55 47
E: cultuuropdecampus@dsz.ru.nl / l.vanaert@dsz.ru.nl W: www.ru.nl/cultuuropdecampus