Provincie Friesland

PERSUITNODIGING

Nummer: 037 JW SW
Datum: 16 april 2007

CDA en PvdA presenteren koersdocument

De afgelopen twee weken hebben CDA en PvdA onder leiding van informateur Dirk Hylkema gewerkt aan het koersdocument dat de basis zal vormen voor een coalitieakkoord in de provincie Fryslân.

Het koersdocument zal donderdagochtend aanstaande openbaar worden gemaakt. De onderhandelaars van CDA en PvdA zullen tijdens een persconferentie een toelichting geven op het stuk, waarin de koers voor Fryslan voor de toekomst wordt uitgezet. Naar aanleiding van het document gaan de beide politieke partijen onder leiding van de informateur in gesprek met andere partijen in Provinciale Staten om na te gaan welke partij(en) naast het CDA en de PvdA een meerwaarde kan (kunnen) hebben voor de coalitie en het koersdocument kunnen versterken. De komende dagen wordt de laatste hand gelegd aan het koersdocument.

U bent van harte uitgenodigd bij de persbijeenkomst aanwezig te zijn. Deze zal plaatsvinden op donderdag 19 april a.s. om 8.00 uur, in kamer 032 van het tijdelijk Provinciehuis, Snekertrekweg 1 te Leeuwarden.

Het koersdocument is een half uur voorafgaand aan het begin van de bijeenkomst voor iedereen beschikbaar, ook digitaal op de website van de Provincie Fryslân, www.fryslan.nl.

---- --