Ingezonden persbericht


Persbericht

Kensington verwent secretaresses

~ Kensington heeft dé accessoires die werken comfortabeler maken ~

Houten, 18 april 2007 - Voor iedereen die zijn of haar secretaresse morgen tijdens Secretaressedag eens goed wil verwennen, biedt Kensington originele alternatieven voor het overbekende bosje bloemen. Kensington, fabrikant van computeraccessoires, heeft voor deze dag een paar speciale producten in haar assortiment die bij de secretaresse in de smaak zullen vallen.

Secretaressedag bestaat in Nederland vanaf 1989, maar in Amerika tonen werkgevers al sinds 1952 hun waardering voor hun assistenten op deze dag. Op de derde donderdag in april wordt stilgestaan bij het werk dat de secretaresse verzet voor het bedrijf. Wereldwijd worden tijdens de Secretaressedag in verschillende landen secretaresses in het zonnetje gezet.

De werkzaamheden van een secretaresse zijn zeer divers en het is van belang dat zij deze verschillende werkzaamheden in een comfortabele omgeving kan uitvoeren. De producten van Kensington hebben daarom niet alleen een moderne uitstraling en zijn handig in gebruik, maar ze zijn ook ergonomisch zo vormgegeven dat ze bijdragen aan het werkcomfort. Speciaal voor de Secretaressedag stelt Kensington vier producten voor waarmee deze personal assistant zowel een leuk als een handig cadeautje ontvangt.

Ci60 Computer muis - De Ci60 is een ergonomisch prettig vormgegeven muis met vijf programmeerbare buttons. Hiermee kan de gebruiker in een enkele klik verwisselen van internetapplicatie. Door de rubberen greep is de muis erg comfortabel in gebruik. De Ci60 is verkrijgbaar voor 29,99 euro incl. BTW.

Balance notebooktassen - Voor de secretaresse die regelmatig op reis moet, heeft Kensington de Balance tassencollectie; reistassen van microfibre die 30% lichter zijn dan normale reistassen. De Balance tas is er zowel in een stijlvolle backpack, case en als een roller case en is gemaakt van duurzaam, waterdicht materiaal. Doordat op vernuftige wijze aan de binnen- en buitenzijde van de tas verschillende opbergvakken zijn aangebracht, kan er extra veel bagage mee. De Balance roller case is verkrijgbaar voor 89,99 euro incl. BTW, de rugtas voor 59,99 euro en de case voor 39,99 euro incl. BTW.

Solemate TM voetensteun - Vermoeide benen en voeten die net niet plat op de grond kunnen staan zijn verleden tijd met de SolemateTM. Deze in hoogte verstelbare voetensteun garandeert een comfortabele zitpositie en optimale bloeddoorstroming. Het plateau van de SolemateTM is naar Europese standaarden vormgegeven (350 x 450 mm) en voorzien van structuur voor een massage-effect. De voetensteun zorgt voor een betere zithouding. De SolemateTM is in hoogte verstelbaar. Er zijn drie versies verkrijgbaar. De Solemate is eenvoudig in hoogte te verstellen door druk van de voeten (29,99 euro incl. BTW). De Solemate Plus is in hoogte verstelbaar tot een hellingshoek van maximaal 15 graden (39,99 euro incl. BTW) en de Solemate Comfort is voorzien van een gelkussen, waardoor de voeten een extra comfortabele steun hebben (54,99 euro incl. BTW).

SX 3000R Speaker for iPod - Een beetje ontspanning op zijn tijd is ook nodig en de SX 3000R is hiervoor het juiste middel. Speel je iPod af via deze modern vormgegeven mediaset met infrarood afstandsbediening en geïntegreerde FM radio. NXT SurfaceSound(TM) en het compacte, platte formaat maken de SX 3000R ideaal om mee op reis te nemen.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington
Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, varierend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.co.

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com