Verizon Business Introduceert Wereldwijde Application .......

19.04.2007 / 10:02 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Verizon business

Verizon business

Verizon Business Introduceert Wereldwijde Application Aware-strategie

READING, England, April 19 /PRNewswire/ --


- Nieuwe prestatieniveaus nu haalbaar voor klanten in Europa, Latijns-Amerika en Asia-Pacific

Klanten van Verizon Business in Europa, Latijns-Amerika en Asia-Pacific zijn vanaf vandaag in staat om betere prestaties te behalen voor toepassingen zoals IP (VoIP)-, Enterprise Resource Planning en video. Verizon Business kondigt vandaag de volgende fase aan van de uitrol van haar Application Aware rapportagetools en de wereldwijde beschikbaarheid van aanvullende Application Aware netwerktools. Verizon Business kondigde haar Application Aware-strategie voor netwerkbeheer aan in 2006.

De Verizon Application Aware rapportagetools zijn ontwikkeld als reactie op de toenemende afhankelijkheid van Private IP-klanten van real-time netwerktoepassingen . Met behulp van netwerkgebaseerde application aware tools kunnen klanten de prestatie van hun netwerk en applicaties nauwlettend in de gaten houden en beheren. Op die manier kunnen deze bedrijven de capaciteit van hun netwerk aanpassen aan de veranderende bedrijfseisen en daarmee de efficientie op het netwerk verhogen.

"Steeds meer klanten stappen over naar een geintegreerde IP-omgeving nu ze zich bewust worden van de capaciteits- en kostenvoordelen van de convergentie van spraak-, data- en videofunctionaliteiten," aldus Roberta Mackintosh, directeur International Products bij Verizon Business. "Het doet ons deugd om onze application aware oplossingen nu op de wereldwijde markt aan te bieden. Deze netwerktools bieden onze klanten de mogelijkheid om te bepalen welke invloed bedrijfsapplicaties hebben op het bedrijfsnetwerk. Vervolgens kunnen toepassingen die goed zijn bevonden, de prioriteit krijgen die overeenkomstig is met de bedrijfs- en applicatie-vereisten.

De volgende generatie van de Verizon Business Application Aware rapportagetools wordt geleverd in samenwerking met Centrisoft Corporation en omvat een Network Assessment-dienst en Application Awareness- en Prioritisationtools. Deze diensten bouwen voort en vormen een aanvulling op de bestaande Network Performance-diensten van Verizon Business, die klanten in Europa, Latijns-Amerika en Asia-Pacific reeds in staat stellen om de prestaties van hun Private IP-netwerken te volgen en te beheren.

Over de Network Assessment-dienst

Network Assessment helpt Private IP-klanten van Verizon Business om hun netwerkcapaciteit af te stemmen op de bedrijfsstrategie en prestaties. Hiermee wordt de implementatie van nieuwe technologieen vereenvoudigd en kunnen prestatie barrieres worden geidentificeerd die van invloed zijn op de productiviteit van de gebruiker. Netwerkbeheerders krijgen beter zicht op activiteiten op het netwerk. Op die manier zijn zij in staat om na te gaan welke invloed bedrijfstoepassingen hebben op het wide area network en op de prestatie van andere toepassingen binnen de dynamische netwerkomgeving. Dit maakt het mogelijk voor bedrijven om op eenvoudige en flexibele wijze nieuwe bedrijfsprocessen te introduceren.

Over de Application Awareness- en Application Priority tools

Application Analysis en Application Priority van Verizon Business stellen Private IP-klanten in staat om hun Multi Protocol Label Switching (MPLS)-netwerk te optimaliseren door nauwkeurige, online rapporten aan te bieden waarmee zij de prestatie van toepassingen kunnen evalueren op apparaat- en gebruikersniveau. Application Priority biedt klanten de mogelijkheid om te bepalen welke toepassingen voorrang krijgen op het netwerk. Hiermee wordt de noodzaak voor kostbare routerconfiguraties op verschillende locaties gereduceerd en wordt het mogelijk om de netwerkprioriteit per toepassing toe te kennen in plaats van per poort. Op deze manier kunnen Private IP-klanten de bandbreedte aanpassen, en het netwerkbeheer vereenvoudigen en afstemmen op de bedrijfsbehoefte.

De Verizon Application Aware rapportagetools zijn, in combinatie met Verizon Private IP, reeds in 121 landen overal ter wereld verkrijgbaar. De tools Network Assessment, Application Analysis en Application Priority zijn stuk voor stuk ontwikkeld door Centrisoft en kunnen op elk onderdeel binnen het netwerk van de klant worden ingezet (on-net dan wel off-net), ongeacht het type netwerk of de locatie.

Over Centrisoft Corporation

Centrisoft Corporation stelt ondernemingen met verschillende locaties in staat om de responstijd, het bandbreedteverbruik en de spraakkwaliteit van toepassingen op het wide area netwerk te meten, te beheren en te verbeteren. Centrisoft's managed service biedt een uitgebreid overzicht van het verbruik van netwerkcapaciteit door toepassingen en gebruikers. Daarnaast biedt het pakket de mogelijkheid om prioriteit te geven aan toepassingen wat betreft het verbruik van netwerkcapaciteit en op dynamische wijze bandbreedte toe te kennen op basis van zakelijke prioriteit. Raadpleeg voor meer informatie www.centrisoft.com.

Over Verizon Business

Verizon Business, een onderdeel van Verizon Communications (NYSE: VZ), is een toonaangevende leverancier van geavanceerde ICT-oplossingen aan grote ondernemingen en overheidsinstellingen wereldwijd. In combinatie met een ongeevenaard wereldwijd netwerkbereik, geavanceerde technologie en professionele dienstverlening levert Verizon Business innovatieve en naadloze zakelijke oplossingen aan klanten overal ter wereld. Raadpleeg voor meer informatie www.verizonbusiness.com.

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon persberichten, speeches en biografieen van bestuursleden, mediacontacten, video en beelden van hoge kwaliteit, en overige informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center op het Internet op www.verizon.com/news. Op het News Center kunt u zich inschrijven voor automatische ontvangst van persberichten per e-mail.

Web site: www.verizonbusiness.com

Contact:

Clare Ward, Verizon Business, +44-0-118-905-3501, clare.ward@verizonbusiness.com