SAP

Constructive Dimensions wijzigt naam in Dimensys

`s-Hertogenbosch - 19 april 2007 - Dimensys is vanaf vandaag de nieuwe naam van het Constructive Dimensions. Deze naamswijziging hangt samen met de de uitbreiding van haar activiteiten. De organisatiestructuur is gekanteld. De nieuwe structuur bestaat uit een holding met daaronder een aantal product/marktcombinaties. Zij zijn allen gericht op projectmatig werkende en service verlenende organisaties.

De mens centraal

Dimensys ontwerpt, implementeert, optimaliseert en beheert integrale automatiseringsoplossingen op basis van SAP software én het NetWeaver platform. De SAP en NetWeaver consultants zijn ervaren en gedreven mensen die haar opdrachtgevers van deskundige adviezen op het snijvlak van organisatie-advies en SAP kennis voorzien. "De ambitie van Dimensys is het gebruik van software menselijker te maken. Wij stellen de organisatiedoelstellingen en de mens bij onze klanten centraal. Gebruiksvriendelijkheid leidt tot een aanzienlijk betere performance van projectmatig werkende en serviceverlenende organisatie", aldus Jan de Kievit, Managing Director.

`Prefab-SAP'

Dimensys beschikt over een SAP All-in-One oplossing `Prefab-SAP'. Een door SAP gekwalificeerde oplossing voor projectmatig werkende en serviceverlenende organisaties. Twan van Dijk, Managing Director bij Dimensys: "Wij constateerden dat componenten van de `Prefab-SAP'oplossing voorzien in een behoefte die bij meerdere projectmatig werkende branches aansluit. Dit heeft ons doen besluiten om de oplossing niet alleen in de Bouw & Installatie en Engineering & Constructiebranche te profileren, maar ook in de Vastgoed & Woningcoöperaties en in de Zorg & Welzijnsbranche aan te bieden. Het grote voordeel van de Prefab-SAP oplossing is de implementatie-doorlooptijd die aanzienlijk korter is. Door toepassing van de SAP NetWeaver technologie herkent de gebruiker zich volledig in haar primaire bedrijfsproces."

Uitbreiding dienstenpakket

Dimensys werkt intensief samen met SAP Nederland. Dimensys is SAP Service Partner, SAP PLM Partner, SAP Vertical Expertise Partner voor de Engineering, Construction & Operations branche en SAP Business- & Channel Partner.

Over SAP

SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen. Met deze oplossingen bedient SAP zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. Met behulp van oplossingen van SAP verbeteren bedrijven overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij hun bedrijfsvoering en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties, vormt hiervoor de basis. SAP heeft momenteel 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail, tot overheidsinstellingen en financiële instellingen. Op dit moment gebruiken meer dan 38.400 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totale aantal SAP installaties is wereldwijd gestegen tot boven 100.600. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Bezoek ook: www.sap.com/community/netherlands


* SAP definieert het begrip 'bedrijfssoftware' als oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) en bijbehorende applicaties, zoals Supply Chain Management (SCM), Customer Relationship Management (CRM), Product Lifecycle Management (PLM) en Supplier Relationship Management (SRM).

---