Programma Elektronische Provincies


e-Provincies nodigt kunstenaars uit voor expositie (18 april 2007)

Het programmabureau e-Provincies nodigt beeldend kunstenaars van harte uit uit mee te doen aan een expositie. Deze expositie vindt plaats in november 2007 in het provinciehuis van Flevoland te Lelystad.

De expositie is in het kader van de beëindiging van het programma e-Provincies en - belangrijker - de voortzetting van het werk van e-Provincies door IPO. Met de expositie willen wij de bezoekers inspireren tot nieuwe ideeën, verrassende gedachten en hernieuwde vormen van samenwerking die zullen leiden tot slagvaardiger opererende provincies.

Met de inzending brengen de kunstenaars tot uitdrukking hoe de toekomstige provincie dankzij gebruikmaking van eigentijdse elektronische voorzieningen functioneert.

De deelnemers hebben de gelegenheid in één van de zalen van het provinciehuis te exposeren.

e-Provincies zal in november een boekje uitbrengen rond het thema elektronische provincie. Dit boekje willen wij rijkelijk illustreren met foto's van alle inzendingen met bronvermelding.

Wilt u deelnemen aan deze expositie? Neem dan contact op met Dayena Schoo van e-Provincies. Met haar kunt u nadere afspraken maken. U kunt haar bereiken op

070 - 888 7 699 of via dayena.schoo@ictu.nl