Politie Zeeland


---


O-1093-2007. Kat in Westerscheldetunnel
Donderdag om 04.51 uur kreeg de politie de melding binnen dat er een kat in de Oostbuis van de Westerscheldetunnel liep.
De bewaking van de tunnel heeft direct de Oostbuis afgezet waardoor er aan het begin van de tunnel een aantal voertuigen moest wachten voor de slagbomen.
De politie heeft de zwarte kat gevangen en buiten de tunnel weer vrijgelaten.
Daarna werd de Oostbuis weer vrijgegeven voor het verkeer.

W-1094-2007. Brand op terras in Vlissingen
Tussen woensdag 21.00 uur en 22.10 uur zijn in Vlissingen op de Nieuwendijk bij een horecagelenheid terrasmeubelen verbrand.
Een parasol, 10 rieten stoelen, en 2 parasolvoeten zijn verwoest door de brand.
De brand is vermoedelijk aangestoken. Het totale schadebedrag is nog niet bekend.

W.1095-2007. Hennepkwekerij ontdekt in Vlissingen
Politie Zeeland heeft woensdag om 15.35 uur in de Hercules Segherslaan een 18-jarige man aangehouden.
De 18-jarige bevond zich in een woning waar illegaal stroom werd afgetapt. Na onderzoek in de woning trof de politie een volledig in bedrijf zijnde hennepkwekerij aan welke is ontmanteld.

O-1096-2007. Fietser geslagen in Kloetinge
Afgelopen woensdag is tussen 2.15 uur en 15.40 uur op de Schimmelpenninckstraat in Kloetinge een fietser geslagen door een automobilist.
Een 15-jarige jongen fietste met twee andere fietsers op de Schimmelpenningstraat toen een automobilist hen wilde passeren. De drie maakten ruimte voor de automobilist door achter elkaar te gaan rijden.
De bestuurder passeerde de drie om hen vervolgens 100 meter verderop op te wachten. Terwijl de 15-jarige langsreed werd hij geslagen en geschopt door de automobilist. De fietsers hebben hun weg vervolgd.


---- --