Gemeente Binnenmaas

Titel:
Vergunningaanvraag Nightmare Outdoor ter inzage Datum:
19-04-2007
Omschrijving:
UDC Events B.V. wil een evenement organiseren op het terrein van recreatieoord Binnenmaas aan de Vrouwehuisjesweg 1 in Mijnsheerenland. Voor dit evenement is een vergunning aangevraagd. Publicatiedatum:
19-04-2007
Verloopdatum:
05-05-2007

Vergunningaanvraag Nightmare Outdoor ter inzage

UDC Events B.V. wil een evenement organiseren op het terrein van recreatieoord Binnenmaas aan de Vrouwehuisjesweg 1 in Mijnsheerenland. Voor dit evenement is een vergunning aangevraagd. De aanvraag betreft het organiseren van een muziekevenement voor bezoekers in de nacht van zaterdag 15 september 21.00 uur tot zondagochtend 16 september 7.00 uur.

De burgemeester is voornemens de vergunning te verlenen, onder vooraf gestelde voorwaarden. Belanghebbenden kunnen hun zienswijze kenbaar maken. Dit kan bij voorkeur schriftelijk tot uiterlijk 4 mei 2007. De eventueel ingediende reacties worden betrokken bij het definitief te nemen besluit.

De stukken liggen van maandag 23 april tot en met vrijdag 4 mei ter inzage in het gemeentehuis. U kunt tegen een vergoeding (dat zijn de kosten voor het kopiëren zoals opgenomen in de gemeentelijke Legesverordening) een afschrift van de aanvraag krijgen. Als u vragen heeft over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met mevrouw R. Tuk van de afdeling Ruimtelijke Zaken, tel. 078 676 44 33.