Hoogheemraadschap van Rijnland


hoogheemraadschap van Rijnland

Els Veenhoven nieuwe sectordirecteur hoogheemraadschap van Rijnland

Persbericht, 19 april 2007

Els Veenhoven (1955) start op 1 juli a.s. als nieuwe sectordirecteur strategie en regulering bij het hoogheemraadschap van Rijnland. Samen met Aart Haitjema (algemeen directeur), Liz van Duin (directeur sector beheer en uitvoering) en André Bol (directeur sector middelen) vormt zij het nieuwe directieteam.

Veenhoven was hiervoor projectdirecteur gebiedsontwikkeling bij het Gemeenschappelijk Ontwikkelingsbedrijf van de Rijksoverheid. Daarvoor werkte zij als lijn en -projectmanager bij onder meer het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Rijkswaterstaat en de Milieudienst Amsterdam. Veenhoven studeerde Chemie aan de Universiteit van Amsterdam.
Als directeur wordt Veenhoven verantwoordelijk voor de sector strategie en regulering. Onder deze sector valt de afdeling Beleid, de afdeling Plannen en Projecten en de afdeling Plantoetsing en Vergunningverlening.

De komende jaren bereidt Rijnland zich voor op de veranderingen in het klimaat en werkt het hard aan verbetering van de waterkwaliteit. 'Droge voeten, schoon water!'