Amsterdam Oud Zuid


Nieuw asfalt in drie straten

Stadsdeel Oud-Zuid brengt in de maanden april tot en met juni op drie locaties een nieuwe asfaltlaag aan op de rijweg. Dit gebeurt achtereenvolgens in de hele Woubruggestraat, op de Anthony Fokkerweg (de toerit vanaf de Henk Sneevlietweg naar het industrieterrein Schinkel) én op de Willemsparkweg, ter hoogte van de Cornelis Schuytstraat.

FloppyDesign

Woubruggestraat
De werkzaamheden in de Woubruggestraat staan gepland voor de week van 23 april tot en met 27 april en vinden overdag plaats. Het auto- en fietsverkeer wordt omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven.

Anthony Fokkerweg
De werkzaamheden aan de Anthony Fokkerweg, het gedeelte vanaf de Henk Sneevlietweg naar het industrieterrein Schinkel, staat gepland voor de week van 30 april tot en met 4 mei. Het werk gebeurt in de avonduren, tot maximaal 00:30 uur. Dit is nodig om doorgaand verkeer overdag zo min mogelijk te hinderen. Helaas ondervinden bewoners hiervan 's avonds enige geluidsoverlast. Hiervoor vragen wij uw begrip. Het auto- en fietsverkeer leiden we om. Dit wordt met borden aangegeven.

Willemsparkweg
Het werk aan de Willemsparkweg, bij de Cornelis Schuytstraat vindt plaats van 28 mei tot en met 1 juni. Net als op de Anthony Fokkerweg wordt hier 's avonds gewerkt om doorgaand verkeer overdag niet te hinderen. Er wordt tot maximaal 23:00 uur gewerkt. Voor eventuele geluidsoverlast vragen wij uw begrip. Tijdens het werk wordt auto- en fietsverkeer omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven.

Alle straten blijven voor voetgangers en minder validen toegankelijk via de voetpaden.

Meer informatie

Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met projectleider Örjan van Drongelen, via telefoonnummer 020 678 1678.