Auto Trader introduceert: Caravan en Camper Trader

19.04.2007 / 12:45 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Auto trader

Auto trader

Vandaag introduceert Auto Trader: Caravan & Camper Trader. Een nieuwe website én een nieuw magazine. Op www.caravanencampertrader.nl is een uitgebreid aanbod van ruim 10.000 caravans, campers, vouwwagens en stacaravans te vinden. Voor ieder soort kampeeroccasion kan gezocht worden op de beschikbare opties, uitvoeringen en/of bouwjaar. Het zoekresultaat kan gemakkelijk gesorteerd worden op bijvoorbeeld merk & model of prijs. Het aanbod van meer dan 300 gespecialiseerde bedrijven op deze site wordt in samenwerking met Caravans.nl verzorgd.

De eerste editie van Caravan & Camper Trader magazine verschijnt 19 april aanstaande. Dit magazine met in aanvang reeds 164 pagina's zal bij zo'n 3.500 verkooppunten in heel Nederland te koop zijn voor 2,95 euro. Caravan & Camper Trader magazine zal 2 maanden in de winkel blijven liggen en ook op kampeerbeurzen uitgedeeld worden.

Met deze uitbreiding heeft Auto Trader haar occasionaanbod verder verbreed. Inmiddels worden er bij Auto Trader diverse websites en magazines gepubliceerd op het gebied van occasions, nieuwe auto's, motoren, klassiekers, bedrijfswagens en boten. En nu dus ook caravans en campers.

Over Auto Trader
Auto Trader is internationaal bijna 30 jaar actief in de occasionmedia. European Auto Trader BV is een 100% dochteronderneming van de Trader Media Group Ltd. uit Engeland.

In Nederland startte het bedrijf in 1992 met het magazine Auto Trader en is nu uitgegroeid tot een gespecialiseerde uitgever met 4 titels (Auto Trader, Transport Trader, Classic Trader en Motor Trader) en de toonaangevende internetsite www.autotrader.nl. Deze website wordt maandelijks meer dan 2 miljoen keer bezocht waarbij de ruim 170.000 occasions 9 miljoen keer worden bekeken.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Maureen ten Pas E-mail: maureen.tenpas@autotrader.nl
Tel: 0346-587 300