Ingezonden persbericht


Persbericht
19 april 2007

Secretaresses op Secretaressedag verrast met 'zakenreis'

Twintig managers zeggen het eens NIET met een bloemetje

Twintig verraste secretaresses vertrokken vandaag met ICE International naar de winkelstad Düsseldorf als onderdeel van de Secretaressedag-actie van NS Internationaal. De gelukkige secretaresses danken dit snoepreisje ook aan hun bazen. Een groot aantal managers heeft de afgelopen weken hun secretaresses opgegeven voor een luxe treinreis naar de vierde stad van Duitsland. Op deze manier willen ze hen bedanken voor al hun inzet, werk en steun. Een heel andere blijk van waardering dan het traditionele bloemetje of de doos bonbons.

Volgens onderzoek van NS Internationaal laat ruim 33% van de zakenreizigers hun ticket boeken door hun secretaresse. In dit geval zijn de rollen omgekeerd. Managers konden hun secretaresse opgeven voor een comfortabele treinreis naar Düsseldorf. Dé stad bij uitstek om te winkelen of te genieten van een kop koffie op een terras. Uit de opgegeven secretaresses zijn door NS Internationaal twintig winnaressen getrokken. Zij bevinden zich momenteel in de razendsnelle ICE International ergens tussen Amsterdam en Duitsland. Om binnen enkele uren uitgerust te arriveren in hartje Düsseldorf...

"Secretaresses kunnen nu eens zelf de voordelen van reizen met NS Internationaal ervaren. Zo hebben treinreizigers geen last van lange wachttijden voor de incheckbalie, paspoortcontroles, parkeerproblemen en files. Dit maakt reizen met de internationale trein ideaal voor zakenreizigers die hun werktijd optimaal willen benutten", zegt Linda Schulte, hoofd Marketing van NS Internationaal. "Behalve rust en comfort biedt NS Internationaal zakenreizigers alle mogelijkheden om tijdens de reis door te werken. Zo zijn er laptopaansluitingen in ICE International en is mobiel bellen altijd toegestaan."

Voor meer informatie over de Secretaressedag-actie of zakelijk reizen: www.nsinternationaal.nl.

Suggestie fotobijschrift:

· De secretaresses werden op Secretaressedag door hun manager verrast met een 'zakenreis' per ICE International.
· Verraste secretaresses stappen op Secretaressedag in de ICE International voor hun eigen 'zakenreis' naar Düsseldorf.
· NS Internationaal ontvangt de secretaresses in de Business Lounge op Amsterdam CS.


* * * * *

Noot aan de redactie