Fred Romijnsen gaat leiding geven aan AEGON's ...............

19.04.2007 / 13:07 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Aegon n.v.

Aegon n.v.

Fred Romijnsen gaat leiding geven aan AEGON's strategische initiatieven voor groei

DEN HAAG, Nederland, April 19 /PRNewswire/ --
AEGON N.V. (NYSE: AEG; LSE: AGN) heeft Fred Romijnsen met ingang van 1 mei 2007 benoemd tot Executive Vice-President AEGON Global Strategic Initiatives. In deze functie gaat hij leiding geven aan de belangrijkste initiatieven voor groei in AEGON's business units en landenunits. Fred Romijnsen (44) heeft de afgelopen zestien jaar verschillende functies bekleed bij AEGON. Op dit moment is hij als lid van de directie AEGON Nederland verantwoordelijk voor marketing en verkoop via tussenpersonen.

In het licht van de belangrijke internationale groeimogelijkheden die AEGON onderscheidt voor zijn kernactiviteiten levensverzekeringen, pensioenen en beleggingen, zal Fred Romijnsen de implementatie van nieuwe activiteiten, productgroepen en distributiemogelijkheden gaan ondersteunen. Daarbij zal hij gebruik maken van de brede kennis en expertise die internationaal reeds beschikbaar is binnen AEGON. Ook zal hij deze kennis en expertise gaan benutten om de verdere ontwikkeling van het AEGON Pension Network (APN) - in 2005 opgezet voor het aanbieden van pensioenoplossingen aan multinationals - te bevorderen.

OVER AEGON

AEGON is een van de grootste levens- en pensioenverzekeraars ter wereld en een toonaangevende aanbieder van beleggingsproducten. AEGON stimuleert zijn lokale vestigingen hun producten en diensten zo te ontwikkelen dat deze optimaal aansluiten bij de wensen van de klanten, waarbij ze gebruik maken van de meest geschikte distributiekanalen. AEGON is er trots op dat het deze lokale aanpak kan combineren met de kracht van zijn groeiende wereldwijde organisatie.

AEGON's hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Wereldwijd heeft AEGON ongeveer 29.000 medewerkers in dienst. AEGON bedient miljoenen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Respect, kwaliteit, transparantie en vertrouwen vormen de kernwaarden van AEGON. AEGON streeft er voortdurend naar om de verwachtingen van klanten, aandeelhouders, werknemers en zakenpartners waar te maken. AEGON is voortdurend op zoek naar innovatieve ideeën en streeft ernaar de beste in de bedrijfstak te zijn.

Belangrijke noot met betrekking tot verwachtingen

De in dit bericht opgenomen mededelingen, voor zover geen historische feiten, kunnen verwachtingen zijn zoals bedoeld in de U.S. Private Securities Litigation Reform Act. Verwachtingen zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van het management met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen en hun potentiële effecten op de onderneming. Deze mededelingen zijn geen garantie dat de toekomstige ontwikkelingen die de onderneming beïnvloeden, die zullen zijn die het management verwacht. De feitelijke resultaten kunnen materieel verschillen van de verwachtingen. Alle verwachtingen zijn onderhevig aan meerdere risico's en onzekerheden, waaronder de factoren die zijn opgenomen in ons Annual Report on Form 20-F, dat beschikbaar is op www.aegon.com en www.sec.gov.

Dit persbericht is een vertaling van het officiële Engelstalige persbericht, dat u kunt vinden op de corporate website www.aegon.com.

Contact

Group Corporate Affairs & Investor Relations
Den Haag
Analisten & beleggers +31-(0)70-344-83-05
Media +31-(0)70-344-83-44
E-mail gca-ir@aegon.com
Website www.aegon.com

Contact:

Contact: Group Corporate Affairs & Investor Relations, Den Haag, Analisten & beleggers +31-(0)70-344-83-05, Media +31-(0)70-344-83-44, E-mail gca-ir@aegon.com