Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


PERSBERICHT

Amsterdam, 19 april 2007

Parkeerloket naar stadsdeelkantoor De Baarsjes

Alle parkeerzaken worden vanaf 2 mei afgehandeld aan het loket van het stadsdeelkantoor. De balie bij de Mercatorpleingarage wordt opgeheven. Woensdag 2 mei om 10.00 uur neemt portefeuillehouder parkeren Ab Cherribi het nieuwe parkeerloket in gebruik.

De parkeerbalie verhuist naar het stadsdeelkantoor om de dienstverlening te verbeteren. Bewoners, ondernemers en bezoekers van De Baarsjes kunnen nu voor alle diensten en vragen terecht op één plek: het stadsdeelkantoor. Hier kunnen zij bijvoorbeeld verschillende soorten parkeervergunningen aanvragen of parkeerkaarten kopen.

De openingstijden zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op dinsdag van 13.00 tot 20.00 uur (avondopenstelling). Voor het loket van Burgerzaken blijven de huidige openingstijden gelden.

Meer informatie over parkeren is te krijgen bij het parkeerinformatienummer van PCH parkeerservices: 0900 202 7070 (lokaal tarief) of op www.baarsjes.amsterdam.nl/parkeren.

Deze week wordt huis-aan-huis een nieuwe parkeerfolder met de actuele tarieven, regels en contactgegevens verspreid in De Baarsjes. Hierin wordt de verhuizing van de parkeerbalie duidelijk aangekondigd.




Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam