Gemeente Enkhuizen

19 April 2007 Het ROC Horizoncollege te Hoorn biedt aan vrijwilligersorganisaties een dertiental cursussen. Het volgen van deze cursussen is gratis.

De gemeente Enkhuizen heeft naar alle vrijwilligersorganisaties in haar gemeente informatie over deze cursussen gestuurd. Om een greep uit het aanbod te noemen: effectief vergaderen, boekhouden, fondsenwerving, marketing, telefoneren, omgaan met agressie en bedrijfshulpverlening. Meer informatie vindt u op deze website onder wonen en leven > zorg en welzijn.

De gemeente beveelt deze cursussen van harte aan. Deskundigheidsbevordering is één van de doelen die de gemeente zich heeft gesteld binnen het vrijwilligersbeleid. Het is een goede zaak wanneer vrijwilligers zich verder in hun taak kunnen bekwamen. Het volgen van een cursus kan daarbij een rol spelen.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij het Horizon College, sector Welzijn & Educatie te Hoorn. Contactpersoon is mevrouw N. Blokker, telefoonnummer: (0229) 28 30 61 of 28 30 62. Is een cursus vol, dan komt men op een lijst tot er voldoende aanmeldingen zijn om een nieuwe groep te starten.

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl