Versatel Telecom International NV

Tele2 introduceert Tele2 TV via Digitenne

Amsterdam, 19 april 2007. Tele2 introduceert Tele2 TV via Digitenne. Vanaf vandaag is het mogelijk voor de consument om 23 digitale tv-zenders en 19 radiozenders met Tele2 TV via Digitenne te ontvangen voor 9,95 per maand. Tele2 biedt hiermee een laagdrempelig en goedkoop alternatief voor kabeltelevisie. Bovendien kijken klanten met Tele2 TV via Digitenne gratis naar de beste live wedstrijden uit de eredivisie.

Tele2 TV via Digitenne is voor consumenten die overal willen genieten van digitale tv. Thuis, in de caravan, op de boot, overal* waar je een tv hebt staan, kun je Tele2 TV via Digitenne aansluiten.

"Wij hebben keihard gewerkt om naast Tele2 Vision nog een alternatief te bieden voor kabeltelevisie" aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt van Tele2. "Met Tele2 TV via Digitenne kunnen onze klanten overal televisie en live eredivisie kijken voor de laagste prijs in de markt."

Tele2 TV via Digitenne is een aanvulling op het in maart 2005 gelanceerde Tele2 Vision. Deze interactieve tv-dienst heeft naast televisie, radio en live Eredivisievoetbal ook Video on Demand en Programma Gemist.

Tele2 kan de nieuwe televisiedienst onder eigen merknaam aanbieden via Digitenne op basis van de in september 2006 gesloten distributieovereenkomst met KPN.

Surf voor meer informatie over Tele2 TV via Digitenne naar tele2.nl en kijk onder kopje TV.


* Beschikbaarheid is afhankelijk van het dekkingsgebied.

Contact
Cilesta van Doorn, Telefoon: +31 (0) 20 750 1318
Director Corporate Communications & Business Marketing, Tele2

Tele2 is een handelsnaam van Versatel Nederland B.V. Tele2 is één van de grootste telecomaanbieders in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten-, de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van telecommunicatiediensten. Tele2 biedt breedbandige spraak-, data- en internetdiensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van eenvoudige en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via tele2.nl.


---- --