Ingezonden persbericht


Persbericht

Doorbraak voor ZyLAB in de Verenigde Staten door strategische overeenkomst met General Dynamics IT

Samenwerking levert ZyLAB een bredere marktdekking bij de federale overheid; uitbreiding van de reeks Information Access Solutions van General Dynamics voor betere compliance richting klanten en het voldoen aan huidige eisen voor informatiebeheer

Amsterdam - 19 april 2007 - ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions, en de General Dynamics IT Document Management Division gaan een strategische samenwerking aan voor de ontwikkeling en levering van geïntegreerde diensten en oplossingen voor informatietoegang aan bedrijven en overheden. Door deze partnership kunnen klanten beschikken over complete Information Access Solutions op basis van een open XML-constructie, het beter beheren van bedrijfsinformatie en het voldoen aan uiteenlopende eisen op het gebied van compliance.

General Dynamics zal als wederverkoper fungeren voor ZyLAB's ZyIMAGE Information Access Platform (IAP) waarmee de onderneming zowel haar bestaande klanten als prospects een uitgebalanceerde reeks hulpmiddelen voor informatiebeheer kan bieden. Het ZyIMAGE IAP is een veilig en compleet op XML-gebaseerd systeem dat een robuuste basis biedt voor het archiveren en duurzaam beheren van alle vitale informatie, zoals gedigitaliseerde papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail en bijlagen en multimedia.

"Nu er een nieuwe generatie records management oplossingen is ontstaan hebben onze klanten geen behoefte meer aan informatie over imaging of scanning; iedereen kent de mogelijkheden daarvan", aldus John Montel, Director van de Document Management-afdeling bij General Dynamics IT. "Met ZyLAB richten we ons op twee doelen: ten eerste het informeren van onze klanten over het beheren van digitale informatie. Ten tweede het bieden van de juiste methoden en producten die dit mogelijk maken met de nieuwste technologie voor informatietoegang en -beheer van ZyLAB."

De complete technologie van het ZyIMAGE IAP zorgt ervoor dat het vinden, openen en organiseren van specifieke data snel, eenvoudig en veilig verloopt. ZyIMAGE biedt een omvangrijke reeks zoekhulpmiddelen, evenals tools voor het toegankelijk maken, analyseren, visualiseren, verrijken, organiseren, beheren en delen van data. Daarnaast is de ZyIMAGE IAP modulair, zodat alleen de relevante componenten kunnen worden geïnstalleerd. Dit beperkt de overhead en zorgt ervoor dat het systeem snel en eenvoudig te onderhouden is. Klanten kunnen extra modules toevoegen om zo de juiste en kosteneffectieve oplossing te creëren die precies past bij specifieke soorten projecten of bedrijfsprocessen, zoals records management, workflow, e-discovery en e-disclosure.

"General Dynamics IT kan klanten nu een flexibel platform bieden dat een open standaard biedt in combinatie met een van de meest krachtige zoek- en indexeringsproducten op de markt", aldus Dr. ir. Jan Scholtes, algemeen directeur bij ZyLAB. "Door dit partnership kan ZyLAB het aandeel binnen de doelmarkten en met name rijksoverheden verder uitbreiden. We kijken uit naar een lange-termijn relatie waarvan onze beide organisaties de vruchten kunnen plukken."

Over General Dynamics Information Technology
General Dynamics Information Technology biedt als vertrouwde systeemintegrator al 50 jaar lang informatietechnologie, systeemontwikkeling en professionele dienstverlening aan klanten binnen de sectoren defensie, opsporing en inlichtingen, binnenlandse veiligheid en andere overheidstakken, alsmede internationale overheden en commerciële klanten. Met 16.000 medewerkers wereldwijd beheert de onderneming grootschalige, bedrijfskritische IT-programma's en worden IT-diensten en bedrijfsoplossingen geleverd. General Dynamics Information Technology is een onderdeel van General Dynamics.