Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Renger geeft gas voor gasFX

HOOFDDORP, 19 APRIL 2007 - gasFX is sponsor geworden van Renger van der Zande. Renger komt komend seizoen als eerste rijder uit in de Formula 3 Euro Series voor het Prema Power Team. Hij zal meedoen in het algemene kampioenschap en het rookie kampioenschap. Komend weekend, tijdens de seizoensopener in Hockenheim, zal het gasFX-logo voor het eerst te zien zijn op de auto van Renger. Het logo zal prominent op de auto staan, daarnaast zal Renger zich inzetten voor pr-activiteiten van gasFX.

Vorige week reed Renger zijn eerst race in A1 GP voor Team Netherlands, zijn debuut was met een 4e plaats bijzonder succesvol.

Quote Hans Verhoeven, directeur gasFX.: "gasFX is binnen de autogassysteemmarkt een vernieuwende en onderscheidende propositie. Wij herkennen ons in Rengers credo "dare to be different" en delen zijn ambitie te excelleren in hetgeen we doen. Rengers prestaties in ondermeer A1 GP én zijn deelname aan de vooraanstaande Formula 3 Euro Series hebben ons ervan overtuigd dat Renger een uitstekende ambassadeur is voor ons merk gasFX."

Quote Renger van der Zande: "Komend weekend rijd ik mijn eerste race in de F3 Euroseries. Ik vind het geweldig dat gasFX mij ondersteunt. Zeker omdat mijn goede prestatie in de A1 GP hierin de doorslag hebben gegeven. gasFX is een mooi merk en ik vind het geweldig dat het komend weekend op mijn raceauto staat."

Profiel gasFX
gasFX is een autogastotaalpakket dat bestaat uit een Vialle LPi-autogassysteem, geheel verzorgde inbouw door eigen specialisten, uitstekende garanties en services en een korting op getankte liters BK-Autogas. Het biedt zakelijke en particuliere automobilisten een betrouwbare, krachtige en kostenbesparende autogasoplossing. Bovendien is rijden op autogas (LPG) minder belastend voor het milieu dan het rijden op benzine. gasFX is inmiddels al voor bijna 1.000 autotypen beschikbaar en wordt verkocht via ruim 800 merkdealers van Chevrolet, Kia, Mitsubishi, Saab, Seat, Skoda en SsangYong. Daarnaast is gasFX te verkrijgen via de grote leasemaatschappijen of rechtstreeks bij de gasFX Service Desk. Meer informatie over gasFX: www.gasfx.nl

GR8industries.com is verantwoordelijk voor de sponsorovereenkomst tussen gasFX en Renger van der Zande.