Datum: 19 april 2007

Rijnsburg Onwel geworden in auto Een 64 jarige Katwijkse reed op donderdag 19 april, rond 08.00 uur, over de Nassaulaan, komende uit de richting van de Iepenlaan. Op een gegeven moment week zij naar links uit om een op de weg stilstaande auto voorbij te rijden. Vervolgens reed zij met haar auto op het trottoir tegen een betonnen paal aan. Een auto die vanuit tegenovergestelde richting naderde was al zo dicht genaderd dat er een aanrijding ontstond. Daarna schoof de auto van de Katwijkse door en raakte uiteindelijk nog een lantaarnpaal. De vrouw zou onwel zijn geworden in de auto, mede door de laagstaande zon. Uiteindelijk hoefde er niemand naar het ziekenhuis en bleef het bij materiele schade.

Gouderak Snelheidscontroles in Gouderak De politie heeft in Gouderak op woensdag 18 april gecontroleerd op snelheid van weggebruikers. Tussen 16.00 en 17.00 uur controleerden agenten op het Veerstalblok. In totaal werden er 4 bekeuringen uitgeschreven aan weggebruikers die de maximaal toegestane snelheid van 60 km/u overtraden. De hoogstgemeten snelheid was 78 km/u. Later op de avond, tussen 20.45 en 21.45 uur, werd er gecontroleerd op het Middelblok. Ook daar is 60 km/u toegestaan. In totaal reden 10 weggebruikers te hard. De hoogstgemeten snelheid was 98 km/u.

Langeraar Onderzoek bekrassing auto's De politie doet onderzoek naar de bekrassing van auto's. Dit gebeurde op diverse dagen vanaf 30 maart jl. bij auto's die geparkeerd stonden aan de Baljuwstraat. De politie heeft inmiddels zes aangiften van gedupeerde eigenaren binnen maar sluit niet uit dat meer autobezitters de dupe zijn, mogelijk ook in de directe omgeving. De politie vraagt hen om alsnog aangifte te doen. Digitaal aangifte doen is eenvoudig en kost weinig tijd. Tot op heden heeft het onderzoek door de politie nog daders of aanwijzingen in die richting opgeleverd en kan daarbij hulp gebruiken. Mensen die iets denken te weten over mogelijke dader(s) worden dan ook gevraagd om contact op te nemen met de politie in Ter Aar via 0900-8844.

--- einde berichten ---


---

Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --