Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 19 april 2007

Persbericht

Nieuwe website voor een dagje uit in de gemeente De Wolden

Op donderdagmiddag 19 april is de website www.vrijetijdsidee.nl officieel in gebruik genomen door wethouder Ank van der Ziel-Nauta. De website is een gezamenlijk initiatief van diverse Woldense ondernemers en de gemeente De Wolden.

Zelf samenstellen van dagje uit
Op vrijetijdsidee.nl kunnen bezoekers op overzichtelijke wijze een 'dagje uit' samenstellen in De Wolden. Het aanbod is zeer gevarieerd en eenvoudig te vinden door een heldere categorie-indeling. Zo kan er gezocht worden op de trefwoorden kinderen en familie, cultuur, sportief, ontspanning, horeca, creatief, winkelen, natuur en accommodaties. Het aanbod is zeer breed: van ateliers tot musea en van speelboerderij tot winkeltjes. De bezoeker 'klikt' via de categorie van zijn/haar keuze op de gewenste accommodatie en stelt zelf de agenda voor de dag samen; vervolgens krijgt de klant een bevestiging van het bedrijf dat de boeking goed verwerkt is.

Financiering
Het project wordt medegefinancierd door de Europese Leader+, de provincie Drenthe, firma Coniche en de gemeente De Wolden.


---




Gemeente De Wolden