Gemeente Arnhem

Sloop Eusebiusbuitensingel/Boulevard Heuvelink (19-04-07) De sloop van het pand op de hoek van de Eusbiusbuitensingel/Boulevard Heuvelink is gestart. Als eerste worden de asbesthoudende materialen binnen in het pand verwijderd. Vanaf 1 mei starten de werkzaamheden buiten. De sloopwerkzaamheden duren tot begin juli, aansluitend start Eurocommerce met de bouw van een nieuw kantoorpand.

Om de verkeersoverlast zoveel mogelijk te beperken wordt vanaf de Boulevard Heuvelink-kant gewerkt en zal er regelmatig tijdens weekeinden en s avonds worden doorgewerkt. Vrachtautos rijden via de parallelweg, langs de Boulevard Heuvelink. De 12 parkeerplaatsen voor de ingang van het bedrijf Van Amerongen vervallen. Zowel het trottoir als het fietspad langs de Eusebiusbuitensingel kunnen noodgedwongen tijdelijk afgezet worden.

Tijdens de sloop worden maatregelen getroffen om stofvorming te voorkomen. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen tijdens de sloop kan worden gebeld naar het gemeentelijk informatienummer 0900-1809 (lokaal tarief).