Ingezonden persbericht


persbericht

19 april 2007

Studentenawards 2007 succesvol van start!

De stemprocedures van de Studentenawards zijn van start gegaan. Vanaf heden kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriete student, studente of studentenhuis. In totaal strijden 35 studentenhuizen uit heel Nederland om de titel Studentenhuis van het Jaar. Niet minder dan 113 studenten nemen deel aan de Student of the Year verkiezing. De studentenstrijd is los!

STUDENT OF THE YEAR
Dé zoektocht naar de mannelijke en vrouwelijke student die als beste brains én beauty combineert. Op www.studentoftheyear.com staan de profielen van de studenten die zich hebben aangemeld. Gedurende de verkiezing wordt de student getest op algemene kennis, maatschappelijke betrokkenheid en uiterlijke schoonheid. De winnaar en winnares winnen een vakantie voor 2 personen naar de Dominicaanse Republiek, aangeboden door Vakantiepunten.nl en Studentenreis.com.

STUDENTENHUIS VAN HET JAAR
Tijdens deze spraakmakende verkiezing strijden studentenhuizen uit heel Nederland om de titel Studentenhuis van het Jaar. Bij de beoordeling wordt niet alleen gekeken naar het aantal online uitgebrachte stemmen, maar ook naar de kook-en schoonmaakkunsten van de studenten. Tevens wordt van de studenten verwacht dat ze hun studentenstad promoten door middel van filmpjes. Het winnende huis wint een midweek in een vakantiepark, aangeboden door Vakantiepunten.nl.

STUDENTEN.NET

De organisatie van de Studentenawards is in handen van online studentencommunity Studenten.net, in samenwerking met de Volkskrant, Caz! en Veronica Magazine. Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 212.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Noot voor de pers

Voor informatie kunt u bellen met Studenten.net, John Wittmaekers, telefoon 06-55714302 of 050-3114377
-Studentenawards Studenten.net

---- --