Ingezonden persbericht


MEER BOTEN VAN BRIELLE YACHTING OP DE DELTA BOAT SHOW

Marina Port Zélande, 19-22 april 2007

Brielle Yachting B.V. is één van de grootste bootdealers in Nederland. Dit jaar tijdens de Delta Boat Show worden er meer boten van Brielle Yachting tentoongesteld dan ooit tevoren. Wel 17 boten zijn tijdens dit evenement te bezichtigen. Het evenement vindt voor de tweede keer plaats van donderdag 19 tot en met zondag 22 april 2007 in Port Zélande Marina.

De boten van Brielle Yachting variëren van 23 tot en met 68 voet en zijn van toonaangevende merken zoals Fairline, Cruisers Yachts, Cobalt Boats en Grandezza.

"De lancering van deze bootshow vorig jaar was een enorm succes. Bijgevolg stellen we dit jaar een groot assortiment spiksplinternieuwe modellen tentoon plus een aantal tweedehands boten", aldus Nick Lanting, Managing Director van Brielle Yachting. "Dit is een geweldige kans voor ons klanten om de nieuwe bootmerken te bewonderen die wij verkopen. Wij hebben voor iedereen wat wils, binnen elk budget, met een portfolio met boten van 23 tot en met 68 voet."

Brielle Yachting laat niet minder dan negen Fairline modellen zien, inclusief de Phantom 48, het nieuwste model en de Targa 38 die de prijs voor Europese Powerboat van het Jaar heeft gewonnen tijdens de bootshow in Düsseldorf en de prijs voor 'Best Sports Cruiser under 40 ft' tijdens de Motor Boat of the Year Awards jongstleden januari. Het Fairline display omvat ook de Squadron 58 en 68, de Phantom 40 en 50 en de Targa 47, 52 en 62 - allemaal GRAN TURISMO-modellen.

In oktober 2006 werd Brielle Yachting aangesteld als de officiële distributeur van Cruisers Yachts in de Benelux. Dit is dus een geweldige kans voor onze klanten om deze fantastische boten te bewonderen. Het 415 Express Motoryacht is een absolute must voor dit evenement, evenals de Cruisers 390 Sports Coupe, aangedreven door het revolutionaire Volvo Penta IPS-aandrijvingsysteem. De boot is standaard uitgerust met een stijlvol dak, is helemaal omgeven door glas, compleet met cockpit met klimaatregeling. Behalve de 390 zijn er ook twee top Sports Cruiser modellen te bezichtigen: de Cruisers 370 en 300 CXi.

Verder zijn er twee Cobalt-modellen: de 232 BR en 263 OV. Deze boten worden in de VS gemaakt en zijn ideaal voor mensen die voor het eerst een boot willen kopen, voor mensen die pleziervaartochten willen maken en ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in prachtige supersnelle speedboten van 20 tot en met 34 voet. Elk van de 15 boten in het Cobalt-assortiment presteert fantastisch op het water, biedt kwaliteit, een ruim interieur en superieure functionaliteit.

De Grandezza 31 OC met hard dak en de Grandezza 23 DC hebben tijdens de Belgische Bootshow in februari hun debuut gemaakt. Ze zijn dit jaar ook aanwezig op de Delta Boat Show. De Grandezza 31 OC heeft tijdens de Helsinki Boat Show in 2005 de 'Boat of the Year'-prijs gekregen vanwege de ongeëvenaarde productontwikkeling van deze boot. Ook op de Delta Boat Show zal dit model ongetwijfeld heel veel aandacht trekken!

De Delta Boat Show wordt een geweldig evenement met een fantastisch bootassortiment van Brielle Yachting en een aantal andere grote namen in deze sector. Ook vindt hier de 'Captain's Party' plaats die Brielle Yachting voor alle klanten op zaterdagavond 21 maart organiseert met geweldig entertainment en een heerlijk buffet.

De Delta Boat Show is open op donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur.

Meer informatie over Brielle Yachting vindt u op www.brielleyachting.nl Meer informatie over de bootshow vindt u op www.deltaboatshow.nl.

Einde: maart 2007

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nick Lanting
Brielle Yachting B.V.
Kabbelaarsbank 11, NL-3253
ME Ouddorp, Holland
Tel.: + 31 (0)111 677111
Fax: + 31 (0)111 677110
E-Mail: info@brielleyachting.nl

oder

Nicki Holder
Saltwater Public Relations
Tel.: +44(0)1202-669244
Fax: +44(0)1202-672221
E-Mail: nicki.holder@saltwatercoms.com

There is a large high quality photograph available at http://www.saltwaterpr.com/images/storyphotos/large/Cruisers415.JPG

There is a large high quality photograph available at http://www.saltwaterpr.com/images/storyphotos/large/Cobalt232.JPG

There is a large high quality photograph available at http://www.saltwaterpr.com/images/storyphotos/large/T38mn.JPG