Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Gratis films huren bij Movie MAX op donderdag 19 april!

Son, 18 april 2007 - Morgen, donderdag 19 april, pakt Movie MAX uit met een wel zeer opvallende actie. Iedereen huurt op deze dag bij één van de vestigingen van Movie MAX één film naar keuze helemaal gratis.

Movie MAX wil met deze campagne haar vaste klantenkring in het zonnetje zetten en nieuwe klanten werven. "Deze actie geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten", legt Willo Schröer, Marketing Coördinator bij Movie MAX, uit. "Het is de eerste keer sinds onze veelbesproken 'Flitscampagne' van een paar jaar geleden dat we gratis huurfilms uitdelen. Met deze ludieke actie willen we aandacht vragen voor de entertainmentbranche in het algemeen en voor Movie MAX in het bijzonder. Bij MediaMarkt zijn sommige films misschien af en toe goedkoop, bij Movie MAX zijn ze gratis! De actie geldt overigens alleen op donderdag 19 april."

Entertainment in de breedste zin van het woord
Movie MAX biedt entertainment in de breedste zin van het woord. Schröer: "Een Movie MAX moviestore is een winkel die entertainment uitstraalt en waar je, je in Hollywood waant. Bij de meeste Movie MAX-vestigingen in Nederland en Vlaanderen huur je niet alleen je films, maar kun je ook terecht voor bijvoorbeeld al je koopfilms, games, boeken en cartridges."

Movie MAX
Kijk voor meer informatie op www.moviemax.eu. Movie MAX is onderdeel van Entertainment Retail Group, waartoe ook Videoland behoort. De twee organisaties hebben gezamenlijk 450 vestigingen en ruim 250 filmverhuurautomaten in de Benelux. Entertainment Retail Group is de grootste gespecialiseerde retailer op filmgebied.

Noot voor de redactie/