ICT Automatisering NV

PERSBERICHT



Barendrecht, 19 april

ICT BREIDT BELANG IN IMPROVE QUALITY SERVICES B.V. UIT NAAR 50%

In vervolg op het in april 2006 genomen 40% belang van ICT Automatisering N.V. ("ICT") in Improve Quality Services B.V. heeft ICT op 17 april 2007 de overname van nog eens 10% afgerond. De samenwerking van Improve Quality Services met ICT past in de strategie om in omvang te groeien en langdurige klantrelaties op te bouwen c.q. te onderhouden.

Improve Quality Services B.V., opgericht in 1998, is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op hoogwaardige en innovatieve dienstverlening op het gebied van testen en kwaliteitsmanagement. Opdrachtgevers zijn zowel afnemers als leveranciers van technische applicaties en informatiesystemen. Improve Quality Services is opgericht door Erik van Veenendaal, internationaal erkend testexpert en medegrondlegger van de TMap testmethodiek. Het dienstenpakket omvat advisering, opleidingen en detachering. Op het gebied van testopleidingen is Improve Quality Services marktleider in Nederland (o.a. ISTQB/ISEB geaccrediteerd). Improve Quality Services zal als zelfstandige organisatie blijven opereren. Improve Quality Services heeft op dit moment 22 medewerkers in dienst.

De resultaten van Improve Quality Services B.V. worden met ingang van 1 januari 2007 voor 50% opgenomen in de resultaten van ICT.

Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded, ICT Solutions en ICT Consultancy. ICT Embedded is marktleider op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Solutions richt zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. ICT Consultancy biedt op een aantal deelgebieden binnen de systeemontwikkeling, zoals Requirements Engineering, Architectuur, Quality Assurance, Configuration Management en Testing, diensten met een hoge toegevoegde waarde aan. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen.

Voor nadere informatie:
De heer A. Schot, directeur ICT Automatisering N.V., telefoon: 0180 - 646 000 Website: www.ict.nl


---- --