Ingezonden persbericht


Inter Access verwerft SAP Hosting Partnership en Special Expertise Partnership SAP xApp Analytics

Hilversum, 19 april 2007 - SAP heeft Inter Access benoemd tot Hosting Partner en Special Expertise Partner xApp Analytics. Special Expertise Partnerships worden toegekend aan SAP-partners die zich hebben gespecialiseerd in bepaalde SAP-oplossingen, de bijbehorende bedrijfsprocessen kennen en aantoonbare praktijkervaring hebben op het expertisegebied.

Vooral de bewezen kennis, ervaring en ambitie van Inter Access op het gebied van Business Intelligence en Services-Oriented Architectures (SOA) gaven de doorslag bij het verwerven van het Special Expertise Partnership op het gebied van SAP xApp Analytics. Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances bij SAP: "Inter Access heeft op het gebied van Hosting en xApps Analytics zijn sporen ruimschoots verdiend. SAP is dan ook verheugd de samenwerking met Inter Access te kunnen uitbreiden naar deze expertisegebieden."

Dick Zijlstra, directeur SAP Business Solutions bij Inter Access: "Onze jarenlange ervaring en eigenzinnige visie op de inzet van SAP-oplossingen vormen de basis voor succesvolle implementaties en innovatieve projecten. Met deze twee nieuwe SAP Partnerships bewijzen we dat Inter Access in staat is consistente dienstverlening te garanderen en deze uit te bouwen in lijn met de hoge kwaliteitscriteria van SAP."

Naast Special Expertise Partner op het gebied van CRM, SRM, NetWeaver en PLM neemt Inter Access nu ook als SAP Hosting Partner en Special Expertise Partner SAP xApp Analytics een onderscheidende positie in op de Nederlandse markt. Daarnaast is Inter Access ook Vertical Expertise Partner van SAP voor Public en voor Mill.

# # #

Over Inter Access
Inter Access is een zelfstandige Nederlandse ICT-dienstverlener met ruim 1.100 medewerkers, die zich richt op organisaties van middelgrote omvang in de publieke sector, finance en handel en industrie. Vanuit de divisies Consulting & Technology, Outsourcing en Vertical Solutions bieden we onze klanten integrale ICT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring. Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers IBM, Microsoft, Oracle, SAP en HP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.