Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T
=============

Een koetsentocht en culinair genieten

't GULLE GENIETEN

ACHTERHOEK - Zo zijn de Achterhoekers: gul. En ze laten de gastten graag met volle teugen genieten van al het mooie wat de streek te bieden heeft. Wat te denken van een koetsentocht en je drie dagen in de watten laten leggen? Vanuit de koets genieten van het mooie kastelenlandschap van de Achterhoek en de gulheid van de Achterhoekse hotel-restaurants ervaren. En dat tegen een uiterst aantrekkelijke prijs! Het verblijf is bij een van acht hotels in en om het Achterhoekse stadje Lochem. Kijk op www.tgullegenieten.nl en kies het hotel wat je het meest aanspreekt.

Koetsentocht
Het driedaagse arrangement ''t Gulle Genieten' is geldig bij alle acht hotels. Bij aankomst is er een welkomsthapje en een glas bruisende rosé. Tijdens het verblijf zijn er twee overnachtingen en één viergangendiner bij de prijs inbegrepen. En op één dag is er de koetsentocht. In anderhalf uur rijd je samen met de koetsier langs verschillende van de Achterhoekse kastelen. Je zit in een fraaie historische koets en ter verhoging van 't genot krijg je onderweg een lekker Vordens kruidenbittertje uitgereikt. Als dat geen genieten is?

Prijs
De prijzen verschillen per hotel en variëren van ¤ 130 tot ¤ 200 per persoon, afhankelijk vk van de mate van luxe van het gekozen bedrijf en zijn gebaseerd op tweepersoonskamers. De koetsentocht kost ¤ 12,50 per persoon en is mogelijk met een deelname vanaf vier personen. Het driedaagse arrangement wordt feestelijk afgesloten: bij vertrek wordt een fles bruisende rosé voor thuis meegegeven.

Welke hotels doen er mee?
De acht deelnemende hotels bevinden zich in en om het Achterhoekse Lochem: Hotel Bakker - Vorden, Hampshire Hotel Bon'Apaarte - Barchem/Lochem, Best Western Landgoed Ehzerwold - Almen, Haampshire Hotel 't Hof van Gelre - Lochem, Landhotel Dee Hoofdige Boer - Almen, Hotel De Roskam - Gorssel, Golden Tulip De Scheperskamp - Lochem, RRestaurant Hotel De Tuinkamer - Ruurlo. Je kunt ook een brochure met presentaties van alle hotels aanvragen via www.tgullegenieten.nl

Lochem, april 2007
EOA/ea.



Ingezonden persbericht