Ingezonden persbericht


SAP benoemt TopForce tot Special Expertise Partner Duet

Rotterdam, 19 april 2007 - TopForce, specialist in bedrijfsportalenn en op services georiënteerde architecturen, is door SAP benoemd tot Special Expertise partner Duet. Met Duet krijgen eindgebruikers vanuit Microsoft Outlook direct toegang tot bedrijfsprocessen en gegevens in SAP software. Hierdoor kunnen bedrijven processen beter inrichten, waardoor de besluitvorming verbetert. Als Duet partner ondersteunt TopForce bedrijven bij de daadwerkelijke invoering en het gebruik van Duet. Het kijkt daarbij eerst naar de behoeften van de gebruikers, de bedrijfsstrategie en de processen. Op basis daarvan ontwikkelt TopForce een geïntegreerde werkomgeving voor de gebruiker, zodat deze vanuit Microsoft Outlook eenvoudig toegang heeft tot alle voor hem relevante processen en transacties.

TopForce helpt organisaties bij het optimaal inrichten van de digitale werkomgeving van hun kenniswerkers, met als resultaat de 'werkplek van de toekomst': de high-performance workplace. Het belang van kenniswerkers wordt de komende jaren steeds groter: zij maken organisaties slagvaardiger, winstgevender en productiever. Samen met SAP werkt TopForce nauw samen aan de werkplek van de toekomst, die kenniswerkers de flexibiliteit, creativiteit en samenwerking biedt die zij nodig hebben.

De high-performance workplace ondersteunt kenniswerkers door te zorgen dat zij steeds met groot gemak de juiste mensen en de juiste informatie kunnen vinden. Hiervoor integreert het informatie, processen én applicaties. TopForce integreert daarom ook software van onafhankelijke softwareleveranciers met SAP NetWeaver-technologie. Het heeft dit al gedaan voor Factiva.com, Planon en Human Inference. Voor dit laatste bedrijf heeft TopForce eerste SAP NetWeaver xApp-certificering in Nederland gerealiseerd.

De benoeming tot Duet Partner is een logische stap in de samenwerking tussen SAP en TopForce. Zie hiervoor ook de bijlage onderaan dit bericht.

Over TopForce
TopForce is een autoriteit op het gebied van bedrijfsportalen en servicegerichte architectuur. Met ruim 60 gespecialiseerde medewerkers is het internationaal een van de grootste specialisten op zijn gebied. TopForce bedient ruim 180 klanten uit binnen- en buitenland, waaronder Shell International, Philips, Heineken International, Citibank, Reuters, Planon Software en Human Inference. TopForce is een zelfstandige onderneming en is in 1999 opgericht. Ondertussen heeft het vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Londen. Voor meer informatie, zie www.topforce.com.