Ingezonden persbericht


Persbericht

Close: nieuw interim-bureau voor crossmediatalent
"Groot tekort aan crossmediastrategen"

Amsterdam, 19 april 2007 - Vandaag opent Close, interim-bureau voor crossmediastrategen en onderdeel van Appoint Professionals, zijn deuren. Personele intermediair Appoint springt met de nieuwe, gespecialiseerde interim-tak in op de groeiende vraag naar ervaren crossmediastrategen en -managers op projectbasis. Het team van Close is ervaren in het samenspel van creatie, marketing en technologie.

Organisaties kunnen via Close professionals met kennis van de nieuwste communicatiemiddelen en -trends tijdelijk inhuren. Quinten Reehuis, managing director van Close: "Aan crossmediastrategen op afroepbasis is nu een groot tekort. Bedrijven zien de waarde in van crossmediaal communiceren en willen snel actie ondernemen, maar beschikken niet over de benodigde expertise of capaciteit om daadwerkelijk te kunnen handelen. Wij bieden daarvoor nu de oplossing."

Doordat de specialisten van Close 'inhouse' bij de klant werken, kunnen ze direct reageren op veranderingen binnen de organisatie. Daarnaast werken ze voor een interessant tarief dat het ook voor reclamebureaus aantrekkelijk maakt om Close in te zetten. Onderling contact en regelmatige trainingen bij de Competence Factory van Appoint houden de strategen scherp. Het team zet hun gecombineerde denkkracht vervolgens weer in voor hun klanten.

René Steuer, algemeen directeur van Appoint: "In Close zijn de competentiegedreven werkwijze van Appoint en onze kennis van de crossmediabranche verenigd. Close en Appoint bieden samen een complete oplossing op maat: een volledig crossmediateam met strategische en uitvoerende krachten, voor korte of langere termijn."

Over Appoint
Appoint omvat de organisaties Appoint Professionals en de Competence Factory. Appoint Professionals is sinds 1991 intermediair voor tijdelijke en vaste medewerkers in crossmedia, marketingcommunicatie, ICT en internet. De Competence Factory is het eigen trainingsinstituut en testcentrum van Appoint en biedt naast competentieanalyses een reeks van trainingen gericht op de integratie tussen marketing en ICT enerzijds, en design en creatie anderzijds. Appoint Professionals en Competence Factory zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Over Close
Close is een interim-bureau voor crossmediatalent en een dochteronderneming van Appoint, intermediair voor tijdelijke en vaste medewerkers in crossmedia, marketingcommunicatie, ICT en Internet. De crossmediastrategen en managers van Close hebben hun ieder hun strepen verdiend op het snijvlak van creatie, marketing en technologie. Close is gestart in april 2007 en is gevestigd in Amsterdam.

Perscontact:
Zeno Group
Hella van Leeuwen
t: 020-3010 989
e: Hella.vanleeuwen@zenogroup.com