Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wim Maes benoemd tot statutair directeur van Punch Technix nv

Christian Volckaert benoemd tot nieuw CFO

Vijfhuizen, donderdag, 19 april 2007 - De Raad van Commissarissen en de Directie van Punch Technix N.V. delen mede dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op heden de voordracht van Wim Maes tot nieuw CEO van Punch Technix aanvaard heeft.

Wim Maes is tot op heden Sales & Marketing Director Simulation van Barco, en heeft een uitgebreide en relevante technologische en commerciële ervaring, hetgeen de verdere uitbouw van Punch Technix zal versterken.

Wim Maes zal zijn functie opnemen vanaf 6 mei 2007. Tot dan blijft Wim Deblauwe ad interim statutair directeur van Punch Technix.

Tevens werd tijdens de AVA medegedeeld dat Johan D'Hauw vanaf heden zal vervangen worden door Christian Volckaert als Chief Financial Officer van Punch Technix N.V..

De reden voor deze vervanging is dat Johan D'Hauw een nieuwe uitdaging gevonden heeft buiten de Punch Groep.

Christian Volckaert was tot heden Group Controller van Punch Technix N.V., en heeft de juiste ervaring en expertise om de verantwoordelijkheid van CFO op te nemen.

Directie en Raad van Commissarissen
Punch Technix N.V.

Vijfhuizen, 19 april 2007

Voor nadere informatie:
Punch Technix N.V.
De heer M. Maes
Tel: 023 558 9050

Over Punch Technix
Punch Technix combineert jarenlange ervaring en geavanceerde productietechnieken met een strategische geografische aanwezigheid en is daardoor de ideale partner voor de ontwikkeling en productie van apparatuur en machines voor toonaangevende leveranciers uit de agro-food industrie, de grafische industrie, de medische industrie en diverse andere sectoren. Ontwikkeling en engineering zijn gevestigd in Nederland, ondersteund door een
---

ultramoderne productiefaciliteit in Namestovo, Slowakije. Daarnaast is Punch Technix actief onder eigen merknamen: onder het label RMS produceert de groep automatische melksystemen voor de grote en middelgrote melkveehouderijen. Punch Technix is genoteerd aan Euronext Amsterdam (PNX) en maakt deel uit van de Punch- groep.

Website: www.punchtechnix.com


---


---- --