Programma `1e Festival van de Afgewezen Film' bekend


AMSTERDAM, 20070313 -- Het programma van het `1e Festival van de Afgewezen Film' is bekend. Op 19, 20 en 21 april 2007 vindt in het Amsterdamse Betty Asfalt Complex het `1e Festival van de Afgewezen Film' plaats. Tijdens dit festival worden films, documentaires, reportages, animaties en pilot-afleveringen vertoond, die afgewezen zijn. Deze afwijzingen door bobo's van omroepen, subsidie-instellingen en filmfestivals zijn gebaseerd op vele (niet altijd kwalitatieve) argumenten. Soms wordt niet eens de moeite genomen om een pilot of film te bekijken.

`De afgewezen film' is een platform waar deze films w?l vertoond worden. `De afgewezen film' neemt het op voor onafhankelijke film- en televisiemakers, die hun dierbare films niet onder de aandacht krijgen van omroepen, subsidie-instellingen of filmfestivals. De makers krijgen die aandacht van een publiek wel tijdens het `Festival van de afgewezen film' en op de website www.deafgewezenfilm.nl Op deze site vindt u fragmenten van de films die tijdens het festival te zien zijn.

Kijk en oordeel zelf!

Het `1e Festival van de afgewezen film' vindt plaats op 19, 20 en 21 april in het Amsterdamse Betty Asfalt Complex. Op drie achtereenvolgende avonden worden meer dan 20 films vertoond.
Op www.deafgewezenfilm.nl staat onder de knop `festival' het volledige programma.


## Einde Bericht ##





De afgewezen film